12 persoons vakantiehuis Zeeland

Unieke vakantiehuizen in Zeeland voor 12 personen

Hier vind je 50 vakantiehuizen vanaf 12 personen in Zeeland.


Op zoek naar een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland??  Hier vind je het grootste aanbod 10, 12 en 14 persoons vakantiehuizen aan de Zeeuwse Kust of elders in Zeeland.  Voor bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis met tuin, zwembad en sauna op Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Walcheren, Tholen of Veerse Meer.

Meer dan 85.000 vakantiehuizen

Onze grote vakantiehuizen in Zeeland zijn zéér divers. Van een goedkoop 12 persoons vakantiehuis voor een vriendenweekend tot een 12 tot 14 persoons luxe vakantievilla voor een familie weekend. Zeeland heeft alles voor een familie vakantie of groepsreis. De Noordzee, het Veerse Meer, de Oosterschelde en Westerschelde. Heerlijk wandelen in de bossen van Burg Haamstede, genieten van het strand in Domburg, wandelen op de boulevard van Vlissingen. Hieronder leggen we uit waar je op moet letten als je een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland wilt huren.

Luxe 12 persoons vakantiehuis Zeeland huren?De leukste vakantiehuizen

De meeste mensen zoeken een luxe vakantiehuis.

In het algemeen kan je stellen dat de 12 persoons vakantiehuizen in Zeeland met luxe faciliteiten zoals sauna, vaatwasser, zwembad, open haard, wasmachine, jacuzzi en WIFI internet het meest geboekt worden. Indien u op zoek bent naar een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland met luxe faciliteiten dan kunt u een dergelijke accommodatie ook vinden door op het aantal  sterren te zoeken. Een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland met 5 sterren is altijd luxer dan een vakantiewoning met 2, 3 of 4 sterren. 

12 persoons vakantiehuis Zeeland met zwembad huren?

Een groot vakantiehuis met zwembad in Zeeland huren.

Hier vind je 12 persoons vakantiehuizen Zeeland met zwembad.

Indien u voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenweekenend op zoek bent naar een 12 persoons vakantiehuis of vakantievilla in Zeeland met zwembad zijn er diverse mogelijkheden. Zo is er in Bruinisse een luxe 12 of 14 persoons vakantievilla met gebruik van zwembad te huur, in Terneuzen een 14 persoons vakantiehuis met privé zwembad en in Colijnsplaat, aan de Oosterschelde, een 12 cq. 14 persoons vakantiehuis met zwembad, sauna, sunshower, bubbelbad en dvd speler.

Je kunt ervan uitgaan dat alle 12 persoons vakantiehuizen met zwembad tot de categorie "luxe vakantiehuizen Zeeland voor groepen" behoren. U vindt een beschikbaar 12 persoons vakantiehuis met zwembad door binnen de mogelijkheden te zoeken naar die accommodaties die voldoen en binnen uw budget vallen.


Bijna alle vakantiehuizen in Zeeland hebben internet

Op zoek naar een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland met internet?

Nagenoeg alle vakantiehuizen in Zeeland hebben de beschikking over draadloos WIFI Internet.

12 persoons vakantiehuis Zeeland voor familieweekend huren?

De meeste grote vakantiehuizen in Zeeland kunnen ook per weekend gehuurd worden.

Een familieweekend Zeeland is geweldig.  Gelukkig kunnen de meeste 12, 14 en 15 persoons vakantiehuizen in Zeeland ook voor een familieweekend gehuurd worden. Dat kan zijn een familieweekend van vrijdag tot zondaf of van vrijdag tot en met maandagochtend.  In het laatste geval spreken we dan over een lang familieweekend in Zeeland.