Unieke vakantiehuizen in Zeeland voor 12 personen

Op zoek naar een 12 persoons vakantiehuis Zeeland?
Hier vind je het grootste aanbod 10, 12, 14 en 16 persoons vakantiehuizen aan de Zeeuwse Kust of elders in Zeeland. Voor bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis met tuin, zwembad en sauna op Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Walcheren, Tholen of Veerse Meer. Voor een vakantie Zeeland met kinderen, een familieweekend, vriendenweekend of trouwfeest.

12 persoons vakantiehuis Zeeland met sauna

Vind hier een 12, 14 of 16 persoons vakantiehuis of villa Zeeland met privé sauna. Relaxen in de Finse sauna of infrarood sauna. Dat maakt je weekendje weg of vakantie Zeeland extra bijzonder. Ook voor een 12 persoons vakantiehuis Zeeland met privé sauna.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Indien je een luxe vakantiehuis 12 personen zoekt op een vakantiepark aan de kust van Zeeland, kijk dan eens naar de mogelijkheden op Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Je kunt ook een wellness villa 12 personen huren op dit luxe vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan het strand

Vakantiehuis Zeeland 12 personen Veerse Meer of Oosterschelde

Ook als je een luxe villa 12, 14 tot 22 personen aan het Veerse Meer of de Oosterschelde wilt huren, vind je hier uitgebreide mogelijkheden. Ook grote vakantiehuizen en villa’s Zeeland met eigen aanlegsteiger voor de boot. En natuurlijk kan je hier een groot vakantiehuis Zeeland aan zee huren. Ook een vakantiehuis 12 tot 20 personen aan de Zeeuwse Kust met zwembad, sauna en jacuzzi. Je kunt zeker ook een 12 persoons vakantiehuis in Kamperland huren.

Grote vakantiehuizen Zeeland, veel mogelijkheden

Onze grote vakantiehuizen in Zeeland zijn zéér divers. Van een goedkoop 12 persoons vakantiehuis voor een vriendenweekend tot een 12 tot 14 persoons luxe vakantievilla voor een familie weekend. Zeeland heeft alles voor een familie vakantie of groepsreis. De Noordzee, het Veerse Meer, de Oosterschelde en Westerschelde. Heerlijk wandelen in de bossen van Burg Haamstede, genieten van het strand in Domburg, wandelen op de boulevard van Vlissingen. Hieronder leggen we uit waar je op moet letten als je een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland wilt huren.

huisje aan zee zeeland

Luxe 12 persoons vakantiehuis Zeeland huren?

De meeste mensen zoeken een luxe vakantiehuis Zeeland. In het algemeen kan je stellen dat de 12 persoons vakantiehuizen in Zeeland met luxe faciliteiten zoals sauna, vaatwasser, zwembad, open haard, wasmachine, jacuzzi en WIFI internet het meest geboekt worden. Deze vind je bijvoorbeeld in Burgh-Haamstede

Hoe luxe moet uw vakantiehuis 12-20 personen Zeeland zijn?

Indien u op zoek bent naar een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland met luxe faciliteiten dan kunt u een dergelijke accommodatie ook vinden door op het aantal sterren te zoeken. Een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland met 5 sterren is altijd luxer dan een vakantiewoning met 2, 3 of 4 sterren. Een villa met privé zwembad en sauna is altijd een 5 sterren accommodatie.

Vakantiehuis 12 personen aan Zeeuwse Kust huren

Een groot vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust huren is een belevenis op zich. Wie met een grote groep een vakantie aan de mooie kust van Zeeland wil boeken, heeft mogelijkheden te over. Ook een 12 persoons vakantiehuis Zeeland met zwembad en sauna. Omdat Zeeland uit diverse eilanden bestaat en de kust nooit verder weg is dan 5 a 8 kilometer, bestaat er altijd de mogelijkheid een vakantiehuis Zeeland voor een grote groep aan de kust te boeken. Een last minute bungalow Zeeland voor een groep huren, is echter niet aan te raden.

Grote vakantiehuizen Zeeland 10, 12 tot 20 personen. spelen op het strand zeeland

12 persoons vakantiehuis Zeeland met privé sauna huren?

Prachtige 12 persoons vakantiehuizen en villa’s Zeeland met privé sauna te huur. Wie op zoek is naar een luxe vakantiehuis Zeeland 12 tot 14 personen met privé sauna, vindt hier een groot en gevarieerd aanbod. Ook als je een groot vakantiehuis Zeeland met ligbad, bubbelbad of jacuzzi zoekt, en dan bij voorkeur direct aan het Veerse Meer, vind je hier diverse mogelijkheden.

Cadzand-Bad, Kamperland, Renesse of Tholen

Huur bijvoorbeeld een vakantiewoning 12 personen met 5 slaapkamers, 3 badkamers en privé sauna in Cadzand-Bad, Kamperland, Renesse of Tholen of boek een 14 persoons vakantievilla Zeeland met omheinde tuin, privé sauna en ligbad in de mooie Kustplaats Kortgene. Meer dan 120 grote vakantiehuizen aan de Zeeuwse kust hebben een beschikking over een prive sauna. Een enkele particuliere vakantievilla voor 10, 12 of 14 personen heeft naast een eigen sauna ook een jacuzzi in de tuin en buitenzwembad.

Via de diverse zoekmogelijkheden op deze pagina heeft u snel een grote vakantiewoning met privé sauna aan de Zeeuwse Kust gevonden. Indien u behoefte heeft aan advies over het huren van een grote vakantiewoning voor 12 of meer personen of vragen heeft over een bepaalde accommodatie, zijn wij u graag van dienst. Ook als u een kindvriendelijke familievilla aan de kust zoekt. Stel hier uw vraag over een vakantiehuis Zeeland.

12 persoons vakantiehuis Zeeland met zwembad huren?

Een groot vakantiehuis met zwembad in Zeeland huren.
Indien u voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenweekend op zoek bent naar een 12 persoons vakantiehuis of vakantievilla in Zeeland met zwembad zijn er diverse mogelijkheden. Zo is er in Bruinisse een luxe 12 of 14 persoons vakantievilla met gebruik van zwembad te huur, in Terneuzen een 14 persoons vakantiehuis met privé zwembad en in Colijnsplaat, aan de Oosterschelde, een 12 cq. 14 persoons vakantiehuis met zwembad, sauna, sunshower, bubbelbad en dvd speler.

genieten in een prive zwembad

Luxe vakantiehuis Zeeland met zwembad huren?

Je kunt ervan uitgaan dat alle 12 persoons vakantiehuizen met zwembad tot de categorie “luxe vakantiehuizen Zeeland voor groepen” behoren. U vindt een beschikbaar 12 persoons vakantiehuis met zwembad door binnen de mogelijkheden te zoeken naar die accommodaties die voldoen en binnen uw budget vallen.

Via de link bovenaan deze paragraaf kunt u een villa of vakantiehuis met privé zwembad voor een groep vanaf 12 personen huren. Ook voor een particuliere vakantievilla Zeeland, 12 personen met 5, 6 of 7 slaapkamers, 3 badkamers, ligbad, vaatwasser, wasmachine en eigen sauna.

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis 12 personen Zeeland

Op zoek naar een groot vakantiehuis Zeeland welke rolstoelvriendelijk is?
Wie op zoek is naar een rolstoelvriendelijke vakantiewoning voor een grote groep in Zeeland heeft de keuze uit meer dan 10 aangepaste vakantieverblijven. Van een aangepaste groepsaccommodatie voor 10 tot 14 personen aan de Zeeuwse Kust tot een 20 of 30 persoons vakantiehuis Zeeland met aangepaste badkamer, toilet en op hoogte verstelbare bedden. Ook als je een mindervalide vakantiehuis voor 11, 12, 13 of 14 personen in Zeeland zoekt, zijn er diverse mogelijkheden.

Iedere rolstoelvriendelijke vakantiewoning aan de Zeeuwse Kust is in ieder geval zonder drempels. Welke aanpassingen een specifiek mindervaliden vakantiehuis in Zeeland heeft, vindt u bij de omschrijving van de accommodatie. U kunt hier ook een rolstoelvriendelijk groepsverblijf voor 30 tot 40 personen huren. Zoek in de plaats Ellemeet.

watervilla met terras aan het water

12 persoons vakantiehuis Zeeland voor familieweekend huren?

De meeste grote vakantiehuizen in Zeeland kunnen ook per weekend gehuurd worden. Een familieweekend Zeeland is geweldig. Gelukkig kunnen de meeste 12, 14 en 15 persoons vakantiehuizen in Zeeland ook voor een familieweekend gehuurd worden. Dat kan zijn een familieweekend van vrijdag tot zondag of van vrijdag tot en met maandagochtend. In het laatste geval spreken we dan over een lang familieweekend in Zeeland.
Indien u een 12 persoons vakantiehuis of familie bungalow voor een familieweekend aan zee zoekt en deze moet naast luxe ook een veilige omgeving voor kinderen boeken, is het misschien een idee om een groot vakantiehuis Zeeland aan zee met omheinde tuin te huren.

Bijna alle vakantiehuizen in Zeeland hebben internet

Op zoek naar een 12 persoons vakantiehuis in Zeeland met internet? Nagenoeg alle grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Zeeland hebben de beschikking over draadloos WIFI Internet. Indien u via deze site een vakantieverblijf zoekt, kunt u per accommodatie zien of deze wel of niet over WIFI beschikt. Een groot vakantiehuis met wifi kan zich ook op een luxe vakantiepark in Zeeland bevinden. Meestal vind je daar ook hotspots en is het gebruik van wifi op het park gratis.

De meeste villa’s en grote vakantiehuizen aan de Zeeuwse Kust hebben naast gratis wifi ook tv of video met gratis filmnet. Zo kan je met de hele familie genieten van internet, tv en een leuke film. Het huren van een 12 persoons vakantiehuis Zeeland met sauna of jacuzzi kan goed gecombineerd worden met andere faciliteiten. Zo wordt een groepsvakantie, familie uitje of vriendenweekend aan de Zeeuwse Kust nog leuker.