Duinpark ’t Hof van Haamstede

Duinpark ’t Hof van Haamstede, luxe vakantiepark Zeeland

Duinpark ’t Hof van Haamstede, een ideaal park voor een luxe vakantie Zeeland.
Je kunt er zelfs een huisje met bubbelbad huren. Eén van de meest aantrekkelijke Landal vakantieparken Nederland.

Luxe vakantie in Zeeland

Duinpark ’t Hof van Haamstede ligt in Burgh-Haamstede in Zeeland. Het vakantiepark telt veel luxe vakantiehuisjes waar je samen met je gezin kunt vakantie houden. Je kunt er zelfs een huisje met hottub of andere wellness voorziening huren. Voor kinderen en de volwassenen is genoeg te doen op Duinpark ’t Hof van Haamstede. Niet alleen het park maar ook in de omgeving kun je veel beleven.

Wat is Duinpark ’t Hof van Haamstede?

Duinpark ’t Hof van Haamstede is een vakantiepark van Landal Greenparks. Het park heeft ongeveer 96 verschillende accommodaties. Van comfortabele tot luxe vakantiehuisjes. Voor iedereen is er wel een vakantiehuisje die past bij zijn wensen. Een groot vakantiepark in Zeeland met leuke bungalows waar voor jong en oud genoeg is te doen.

Duinpark 't Hof van Haamstede klimbos

Waar vind je Duinpark ’t Hof van Haamstede?

Duinpark ’t Hof van Haamstede ligt in Zeeland en is van Landal Greenparks:
Duinpark ’t Hof van Haamstede, Hogeweg 44, 4328 PG Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland. TEl: +31 (0) 111 657 000 Mail: haamstede@landal.nl

Wat is er te doen op Duinpark ’t Hof van Haamstede?

Alle accommodaties van Duinpark ’t Hof van Haamstede staan midden in de natuur. De luxe vakantiehuisjes zijn vrijstaand. Duinpark ’t Hof van Haamstede is autovrij en ligt in Burgh-Haamstede. Op het vakantiepark kun je lekker uitwaaien en vliegeren. Wandelen en fietsen is ideaal op het park want deze is omringd met veel groen.

Watersporten is mogelijk op Duinpark ’t Hof van Haamstede. Duinpark ’t Hof van Haamstede heeft voor de kinderen een speeltuin waar ze zich goed kunnen amuseren. Op het park kun je golfen, zwemmen, wandelen en fietsen. Er zijn bowlingbanen en een minigolfbaan. Wil je lekker tennissen dan kan dit in de indoor en outdoor tennisbanen.

Duinpark 't Hof van Haamstede minigolf

Sporten en badminton

In Duinpark ’t Hof van Haamstede is een sportzaal en kun je badmintonnen. Op het park is een basketbalveld. Sport en spel is op Duinpark genoeg voor iedereen. Buiten staat een tafeltennistafel en er zijn sport en speelvelden. Je kunt op Duinpark ’t Hof van Haamstede fietsen huren zowel voor volwassenen en kinderen. Er zijn kinderzitjes te huur en E-bikes. Wil je liever een skelter of bolderwagen dan is die ook verkrijgbaar.

Veel faciliteiten

Duinpark ’t Hof van Haamstede heeft een restaurant waar je lekker kunt gaan eten. Wil je liever jouw eten meenemen naar je vakantiehuisje dan is dat mogelijk. Er is een afhaalservice. Het park heeft een boodschappenservice en een broodjesservice. Er is de mogelijkheid om gourmet of fondue te huren. De wifi op het park is gratis voor gasten. Duinpark heeft een buitenzwembad waar alle gasten een frisse duik in kunnen nemen.

Duinpark 't Hof van Haamstede bowlen

Hoe kun je logeren op Duinpark ’t Hof van Haamstede?

Duinpark ’t Hof van Haamstede heeft tien soorten types accommodaties. Vanaf een 4 persoonsbungalow tot luxe 10 persoonsbungalow. Alle types zien er anders uit en bieden ook andere opties. Je hebt luxe vakantiebungalows of comfortabele huisjes. Duinpark ’t Hof van Haamstede heeft ook extra luxe wellness vakantiehuisjes waar een bubbelbad bij zit. Alle vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en zijn ruim.

Er zijn luxe bungalows met 2 slaapkamers tot 5 slaapkamers. Er is keuze uit slaapkamers met sauna of zonder sauna. Voor ieder is er wel een vakantiehuisje die past aan zijn wensen. Wat heb je nodig om volop te genieten van je vakantie. Alle vakantiehuisjes hebben hun eigen charme met veel ruimte.

Duinpark 't Hof van Haamstede huisjes aan het water

Mogen honden mee naar Duinpark ’t Hof van Haamstede?

In Duinpark ’t Hof van Haamstede zijn huisdieren toegestaan. Je betaalt voor je huisdier extra mee. Je mag maximaal 2 huisdieren meenemen naar je vakantiehuisje. Een ideaal park voor een luxe vakantie Zeeland met hond

Is Duinpark ’t Hof van Haamstede geschikt voor mindervaliden?

Het park en de accommodaties zijn niet geschikt voor mensen met een rolstoel. Mensen die slecht ter been zijn kunnen wel in de huisjes komen. De huisjes zijn niet rolstoelvriendelijk.

Wat is er te doen in de omgeving van Duinpark ’t Hof van Haamstede?

In de omgeving van Duinpark ’t Hof van Haamstede kom je lekker tot rust. Geniet van een heerlijke dag aan de kust of maak een dagtocht door het grootste bos. Ga naar Zierikzee en bezoek de pittoreske straatjes. Sluit je dag af met een terrasje in Burgh Haamstede en geniet van een lekker hapje of drankje. Wil je erop uit dan kun je naar het deltapark Neeltje Jans of naar het leuke klimbos Westerschouwen.

Duinpark 't Hof van Haamstede zwembad

Mini Mundi

Voor de kinderen is Mini Mundi wel leuk. Een attractiepark waar de kinderen lekker zich kunnen uitleven. Ga samen met je kinderen in de achtbaan. Mini Mundi ligt ca 31,5 km van het park af. Rondom Duinpark ’t Hof van Haamstede is genoeg natuur en actie voor je om te beleven. Vervelen zal jij je zeker niet in Zeeland.

Voor wie is Duinpark ’t Hof van Haamstede een leuk park?

Het park is geschikt voor families of stelletjes of groepen. Voor mensen in een rolstoel is het park ongeschikt. Uitgezonderd de mindervaliden huisjes en bungalows. De huisjes zijn niet aangepast op rolstoelen. Verder is Duinpark geschikt voor de mensen.

Duinpark 't Hof van Haamstede binnenspeeltuin

Watersport en Duinpark ’t Hof van Haamstede

Het park heeft een zwembad en het park is ideaal voor mensen die willen doen aan watersport. Er zijn genoeg mogelijkheden om bezig te zijn met watersport. Dat kan op het park maar ook in de omgeving zijn veel plaatsen waar je terecht kunt.

De omgeving van Duinpark ’t Hof van Haamstede

In de omgeving van het Duinpark kun je met de kinderen naar Mini Mundi dat ligt in Middelburg. Een leuk speelpaleis voor kinderen is Bambini dat ligt in Vlissingen. Andere opties waar je met de kinderen naar toe zou kunnen gaan zijn Het Arsenaal in Vlissingen en de Voetbal Experience in Middelburg. Je kunt samen met je familie, vrienden etc naar de natuurgebieden Oosterschelde en Zeepeduinen. Het bezichtigen van het waternoodmuseum of het deltapark Neeltje Jans kan interessant zijn voor je.

oude winkel van sinkel Zeeland

Winkelen in Zeeland

Wil je gewoon lekker winkelen in een van de steden of dorpjes van Zeeland dan is dat mogelijk want de afstanden zijn gemakkelijk te doen. Lekker een dagje weg naar Ouddorp, Middelburg, Renesse, Vlissingen of Zierikzee. Door de stad lopen of een terrasje pakken en genieten van alle monumentale gebouwen en de natuur. Dat kan allemaal in Zeeland.