Senioren vakantie Zeeland

Zeeland, ideaal voor een senioren vakantie Nederland aan zee.

Senioren vakantie Zeeland, vooral aantrekkelijk voor actieve ouderen. Langs de Zeeuwse kust kan je eindeloos fietsen en genieten. En waar je ook een senioren bungalow of vakantiehuis Zeeland huurt. De kust van Zeeland is nooit ver weg. Walcheren, Schouwen-Duiveland of Noord-Beveland, het is overal in Zeeland geweldig voor een kust vakantie ouderen.

roompot zeeland banner


In welke periode een senioren vakantie Zeeland boeken?

Ouderen die van rust houden, kunnen beter de maanden juli en augustus voor een vakantie Zeeland mijden. Dat is voor wat betreft Zeeland en de kust, de drukste periode van het jaar. Vooral het voorjaar en najaar zijn aantrekkelijke maanden voor de rustzoekers. 60 en 65 plussers die juist van drukte en gezelligheid houden, kunnen ook in de maanden juli en augustus volop in Zeeland genieten. Ook in deze maanden kan je de natuur in Zeeland ontdekken.


samen aan tafel senioren

55 en 65 plus vakantieparken aan de Zeeuwse kust

De vakantieparken in Zeeland kan je opdelen in diverse segmenten. De grootste hap zijn de familie parken Zeeland. Bijna altijd met restaurant, speeltuin en animatie programma. Deze parken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Daarnaast heb je de parken zonder voorzieningen voor families en kinderen. Deze parken zijn vaak kleinschalig en geschikt voor rustzoekers en ouderen. Voor een senioren vakantie aan de Zeeuwse kust, kan je het beste een bungalow op een kleinschalig bungalowpark Zeeland boeken. Daar vind je ook senioren bungalows zonder drempels en met parkeergelegenheid bij de accommodatie. Ideaal voor 65 plussers.


Vakantie vieren in Oostkapelle

Oostkapelle ligt niet ver van Westkapelle en Domburg. Een fijne locatie voor een actieve en gezellige senioren vakantie.
Zie bungalowpark Bos en Duin in Oostkapelle als aanrader. Een rustig park, ideaal voor 65 plussers.


senioren genieten in de natuur op een vissteiger

Particulier vakantiehuis voor senioren vakantie Zeeland boeken

Particulieren verhuren hun vakantiehuis Zeeland maar wat graag aan senioren. Je kunt een luxe vakantiehuis Zeeland particulier huren voor een lang weekend of midweek maar een langere periode is ook vaak mogelijk. En er zijn particuliere huisjes en bungalows Zeeland met privé sauna te huur. Voor als je naast fietsen en wandelen in de privé sauna wilt relaxen.


Vakantiehuizen Zeeland met aanpassingen

Indien je als 65 plusser fysiek beperkt bent of niet zo goed meer kunt lopen, is het zaak een senioren bungalow Zeeland te huren met eventuele aanpassingen en in ieder geval zonder drempels of moeilijk bereikbare plekken. Er zijn diverse aangepaste huisjes en bungalows aan zee in Zeeland te huur die geschikt zijn voor senioren met of zonder fysieke beperking.


senioren wandelen met de hond

Senioren vakantie Zeeland met de hond

De hond is in Zeeland veelal welkom. Zowel in hotels met hond Zeeland als in bungalows op vakantieparken Zeeland. Ook in diverse particuliere huisjes Zeeland zijn 1, 2 of zelfs 3 honden toegestaan. En voor alleenstaande ouderen. Ook in 1 persoons huisjes Zeeland zijn huisdieren veelal toegestaan.


Plaatsen in Zeeland die je als 65 plusser beter kunt mijden

Niet alle plaatsen aan de Zeeuwse kust zijn geschikt voor een ouderen vakantie en daarbij benoemen we graag één kustplaats Zeeland in het bijzonder: Renesse. De plaats Renesse in Schouwen-Duiveland is de plaats waar jongeren graag samen komen en vakantie vieren. Ook motorrijders vertoeven er graag. Voor een leuke jongeren vakantie is Renesse ideaal. Ouderen en rustzoekers kunnen Renesse als vakantiebestemming beter mijden. Lees hier meer over Renesse.


eten met familie

Welke plaatsen in Zeeland moet je bezocht hebben?

Senioren die graag oude steden bezoeken, moeten tijdens hun senioren vakantie Zeeland zeker eens kijken of er tijd is om een stad als Middelburg, Veere of Zierikzee te bezoeken. Dit zijn echte monumenten steden. Middelburg, de hoofdstad van Zeeland is ook met de trein goed bereikbaar. Het zijn ideale plaatsen voor een 2 of 3 daagse stedentrip Zeeland.


landal huisje aan de kust banner