Een groot vakantiehuis Zeeland huren

Zoals een groot vakantiehuis Zeeland voor 8, 10, 12, 14 of 16 personen? Wij hebben meerdere grote vakantiehuizen in Zeeland te huur. Ook voor een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie met zwembad direct aan de Zeeuwse Kust.


Groot vakantiehuis Zeeland zoeken en boeken

Zoek hier je grote vakantiehuis of groepsverblijf Zeeland. Voor een familieweekend Zeeland, vriendenweekend of bedrijfsuitje.


eten met de familie in Zeeland

Grote vakantiehuizen Zeeland voor alle groepen

Wie een groot vakantiehuis Zeeland zoekt, bijvoorbeeld voor 8, 10 of 12 personen, vindt deze op deze website vakantiehuis-zeeland.be. Ook voor een groot vakantiehuis aan het water voor 18, 20, 22 of 30 personen.


Familieweekend Zeeland vieren en overnachten

Zeeland is de ideale kust provincie in Nederland voor een familiedag of familieweekend. Je kunt bij ons een groot vakantiehuis Zeeland boeken met wel 6, 7 of 8 slaapkamers. Om met zijn allen te kunnen overnachten. De brede stranden, kindvriendelijke omgeving, ruimte en rust zijn ideaal voor een uitje of weekend met het hele gezin, opa en oma, vader en moeder. En met de kinderen natuurlijk. In Zeeland vind je nog ruimte en rust. De stranden zijn nergens zo breed en schoon als hier. Daarom is Zeeland ook ideaal voor een strandvakantie met kinderen.


zeilen met kennissen in Zeeland

Waar je vakantie Zeeland boeken?

Hieronder beschrijven wij enkele plaatsen in Zeeland met de mooiste natuur en de breedste en schoonste stranden. Ideaal om een groot vakantiehuis Zeeland, strandhuisje of vakantiehuisje aan zee te huren. Met name in Noord-Beveland is het in het kader van een familiedag of familieweekend heerlijk vertoeven. Hier vindt u met name de bekende Roompot Vakantieparken. Ook met subtropisch zwembad. U kunt via deze website grote vakantiehuizen, vakantiebungalows en vakantiebungalows in Zeeland huren tot ongeveer 30 personen. Er zijn ook groepsverblijven voor grote groepen in Zeeland te huur tot 50, 60 of zelfs 70 personen. Vraag om informatie over deze accommodaties voor grote groepen in Zeeland.


Groot vakantiehuis Zeeland huren aan zee

Op zoek naar een groot vakantiehuis of villa aan zee in Zeeland? Zeeland bestaat uit eilanden zoals Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland die allemaal aan zee liggen. Indien u een groot vakantiehuis in Nederland wilt huren en u zoekt een vakantiehuis of vakantie villa voor een groep aan zee, is het huren van een groot vakantiehuis aan zee in Zeeland altijd midden in de roos. Boek hier een 16 persoons vakantiehuis Zeeland.


huisje aan zee zeeland

Vakantiehuizen Zeeland voor groepen 20 tot 30 personen

U kunt een groot vakantiehuis in Zeeland aan zee huren voor 8, 10, 12 of 14 personen maar er zijn ook enkele groepsverblijven en grote vakantiehuizen aan zee voor groepen tot 20 a 30 personen in Zeeland te huur. U kunt dus ook voor een familie weekend in Zeeland voor bijvoorbeeld 20, 22 of 24 personen zeker een accommodatie vinden waar u kunt overnachten. Een groot vakantiehuis huren aan de Zeeuwse Kust is een unieke ervaring, ook voor een groepsverblijf Zeeland aan zee.


Groot vakantiehuis Zeeland Cadzand-Bad?

Huur bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis aan zee voor 12 personen in Cadzand-Bad, een 20 tot 24 persoons groepsverblijf in Ellemeet, een 48-50 persoons vakantiehuis in Burgh-Haamstede of een groot vakantiehuis in Domburg voor 16 tot 18 personen.


hond op het strand aan het genieten

Groot vakantiehuis Zeeland boeken waar honden welkom zijn

Vind hier een grote vakantiewoning met hond aan Zeeuwse Kust. Een vakantie met een grote groep en hond in Zeeland boeken?


Honden welkom in veel grote vakantiehuizen Zeeland

Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis Zeeland te huren waar de hond welkom is. Zeeland is hondvriendelijk en huisdiervriendelijk, er is altijd wel een vakantieverblijf voor groepen te huur waar honden zijn toegestaan. Boek bijvoorbeeld een 10 of 20 persoons vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust met omheinde tuin en privé sauna. Of huur een familiebungalow voor 8, 9, 10 of 14 personen op een vakantiepark aan de Zeeuwse Kust. Een vakantie met hond in Zeeland is een groot feest.


Groot vakantiehuis Zeeland op Roompot Vakantiepark boeken

Roompot heeft meer dan 10 unieke vakantieparken in Zeeland, vooral aan de Zeeuwse Kust. Hier vind je alle Roompot parken aan Zeeuwse Kust met verblijven vanaf 10 personen.


Familiebungalows te huur bij Roompot

Wat velen niet weten dat Roompot ook een groot aanbod familiebungalows, grote vakantiehuizen en vakantievilla’s verhuurt voor groepen vanaf 10 personen. Ook als je een luxe watervilla voor 8, 10, 12 of 14 personen met privé sauna aan de Zeeuwse Kust wilt huren, heb je bij Roompot diverse mogelijkheden. Ook voor een watervilla in Zeeland met eigen aanlegsteiger voor de boot.

met vrienden op de steiger

Roompot Vakantieparken in Zeeland waar je onder andere groepshuizen en grote vakantiehuizen aan het water kunt huren zijn Buitenhof Domburg, Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Noordzee Residence Cadzand-Bad en Waterpark Veerse Meer in Arnemuiden. Het laatste Roompot Vakantiepark, Waterpark Veerse Meer, is een ideaal park voor watersporters en mensen die van zeilen of een vakantie met de boot houden. Vanuit dit Waterpark vaar of zeil je zo het mooie Veerse Meer op.


Groot vakantiehuis huren op Noord Beveland

Groot vakantiehuis huren in Zeeland en op Noord-Beveland? Noord-Beveland is met leuke plaatsen zoals Kamperland, Colijnsplaat, Kortgene, Wissenkerke en Kats favoriet als vakantie bestemming bij veel Vlamingen. Je kunt in Noord-Beveland en alle eilanden van Zeeland grote vakantiehuizen huren. Noord-Beveland is ideaal voor een vakantie met kinderen maar ook senioren zullen het hier geweldig vinden. Hier een groot vakantiehuis huren is ook perfect als je een mooie locatie voor bijvoorbeeld een familieweekend aan de Zeeuwse Kust zoekt.


Noord-Beveland heeft alles

Het eiland Noord-Beveland wordt gekenmerkt door brede stranden, een mooie Noordzee, het Veerse Meer, de Oosterschelde, prachtige fiets- en wandelroutes en veel mogelijkheden voor een vakantie met de boot, hond en paard. Er zijn veel jachthavens voor pleziervaartuigen in Noord-Beveland. Je kunt een groot vakantiehuis huren in Noord-Beveland voor bijvoorbeeld 8, 10 of 12 personen, maar er zijn ook enkele vakantiehuizen en groepsverblijven te huur voor grote groepen.

strandhuisjes Vlissingen

Roompot parken op Noord-Beveland.

Je vindt op Noord-Beveland meerdere Roompot Vakantieparken en wellness hotels. Met name de Roompot Vakantieparken in Kamperland zijn zeer in trek in het kader van een familie weekend of andere evenement. Indien je een groot vakantiehuis wilt huren in Zeeland, is een accommodatie voor een grote groep op Noord-Beveland zéér aan te bevelen.


Groot vakantiehuis huren in Domburg of omgeving

Domburg, ideaal voor een familieweekend in Zeeland. Vind hier je vakantiehuis of villa in Domburg. Als de kinderen al wat ouder zijn en van winkelen en uitgaan houden, is Domburg een ideale plek voor het vieren van een familie weekend. Domburg is een plaats met vele winkels, restaurants en recreatie mogelijkheden. Het jazz festival Zeeland wordt jaarlijks in Domburg gehouden. Deze bekendste badplaats in Zeeland ligt op het eiland Walcheren. Je kunt bij ons een vakantiehuis Domburg voor een groep huren. Ook op een vakantiepark Domburg.


Brede stranden bij Domburg

De stranden bij Domburg zijn breed. Domburg wordt, net zoals Cadzand Bad, als een heilzame badplaats gezien en er zijn vele wellness en vitaliteitsactiviteiten zoals Thalasso en Yoga op het strand. Volgens onderzoeken is Domburg de plek in Zeeland waar de lucht het zuiverts en het water het “helendst” is. Domburg is dan ook zeer geschikt voor een kuur vakantie aan zee. Ook is het in bepaalde maanden mogelijk aan een yoga weekend Nederland deel te nemen. Domburg is één van de plaatsen waar zo een yoga weekend aan het strand georganiseerd wordt. Voor diegenen die een groot vakantiehuis Zeeland in Domburg of omgeving zoeken, ook bijvoorbeeld in Cadzand-Bad, op deze website vind je diverse vakantiehuizen in Domburg en Cadzand-Bad en elders op Walcheren. En op het eiland Walcheren vind je meer vakantiehuizen voor grotere groepen. Of u nu een vakantiehuis voor 6, 8, 10 of 12 personen in Domburg, Cadzand Bad of elders in Zeeland zoekt, u vindt de mooiste vakantiehuizen in Zeeland voor groepen hier. Ook een particulier vakantiehuis Domburg. Indien u een accommodatie met overnachting zoekt voor een familie weekend in Zeeland, is Domburg zeker een optie om te onderzoeken.


zonsondergang strand

Groot vakantiehuis Zeeland voor jongeren

Grote vakantiehuizen voor groepen jongeren in Zeeland. Zoek hier een groepsvakantie jongeren. Groepen jongeren die zelfstandig een groot vakantiehuis Zeeland willen huren, krijgen vaak nul op het request. Eigenaren van grote vakantiehuizen en vakantiebungalows voor groepen, verhuren niet graag hun accommodaties aan groepen jongeren. Dit komt omdat groepen jongeren in de leeftijdscategorie van ongeveer 16 tot 24 jaar een slechte reputatie hebben in verband met geluidsoverlast, drank en gebruik van softdrugs. Groot vakantiehuis op een vakantiepark Zeeland huren? Bij Roompot kan je soms als jongeren groep terecht. Wel moet de hoofboeker dan tenminste 21 jaar zijn en moet je een goed gedrag als groep laten zien.


groepsfoto op het strand Zeeland

Wat te doen als jongeren groep?

Indien je als jongeren groep een groot vakantiehuis in Zeeland zoekt, bijvoorbeeld in Renesse of Burg -Haamstede, kan je het beste contact opnemen met de VVV van Zeeland of een kampeerboerderij in Zeeland zoeken. Een kampeerboerderij of camping is vaak de beste oplossing voor een groep jongeren die overnachtingsmogelijkheden in Zeeland zoeken. Daarnaast zijn er in Ellemeet een aantal groepsverblijven en grote vakantiehuizen te huur die onder voorwaarden verhuurd worden aan groepen jongeren. In het algemeen kan je echter stellen dat een groot vakantiehuis in Zeeland niet verhuurd wordt aan jongeren onder de 21 jaar, tenzij er begeleiding van volwassenen bij is, zoals bij een jeugdkamp of schoolkamp.


Strandhuisje Zeeland huren

Een strandhuisje is een klein vakantiehuisje aan het strand en niet per definitie geschikt voor een familieweekend of groep. Dat geldt ook voor de strandhuisjes in Zeeland. Door echter meerdere strandhuisjes naast elkaar te huren, zijn ze wel geschikt voor groter groepen. Er zijn op vele plaatsen in Zeeland strandhuisjes voor groepen te huur, onder andere strandhuisjes in Vrouwenpolder, Breezand, Cadzand-Bad, Domburg, Dishoek, Groede en Vlissingen. Het huren van meerdere strandhuisjes Zeeland naast elkaar kan dus een goed alternatief zijn voor het huren van een groepsvakantiehuis in Zeeland. Je geniet van optimale privacy en uitzicht op zee. Perfect voor een familieweekend aan zee in de mooiste provincie van Nederland, Zeeland!