Vakantie-met-hond-in-ZeelandOp vakantie met je huisdier

Wie een vakantiehuis in Zeeland zoekt waar honden welkom zijn, vindt deze op de website vakantiehuis Zeeland.be

Hier vind je vakantiehuizen in Zeeland waar honden welkom zijn.

Hier vind je nog 230 vakantiehuizen in Zeeland waar honden toegestaan zijn.


Hier vind je vakantiehuisjes aan zee en de Zeeuwse Kust waar 1,2 of 3 honden welkom zijn.  Een aantal hondvriendelijke vakantiehuizen in Zeeland hebben een omheinde tuin of omheind terras. Zo kunnen honden niet weglopen en heeft u een optimale privacy. Een aantal huisjes en vakantiebungalows hebben zelfs zeezicht. Zo kunt u nog meer van uw vakantie in Zeeland genieten. Een aantal vakantiehuisjes en vakantiebungalows liggen op vakantieparken. In het algemeen geldt voor hondvriendelijke vakantieparken in Nederland, dat er 1 hond toegestaan is. In een aantal uitzonderingsgevallen kunt u een vakantiehuis met hond op een vakantiepark in Zeeland met 2 honden boeken.

Er zijn ook vakantiehuizen met omheinde tuin in Zeeland te huur.  Ideaal voor een vakantie met 1, 2 of 3 honden in Zeeland.

Vakantiehuizen met omheinde tuin

Een vakantiehuisje met hond en omheinde tuin huren.

Wat is er fijner dan een vakantiehuisje met hond én omheinde tuin te huren. Als je een dergelijk vakantiehuis in Zeeland of elders in Nederland huurt, kijk dan wel even bij de informatie van het huisje hoe hoog de omheining is, of deze deugdelijk is en de hond niet kan ontsnappen.

De meeste huiseigenare die vakantiehuisjes verhuren, zijn zich ervan bewust dat de tuin goed afgesloten moet zijn er de omheining of hek is dan ook solide en honden kunnen er niet weglopen.

Hier vind je alle vakantiehuizen met omheinde tuin in Nederland.


In deze vakantiehuizen zijn huisdieren zoals honden welkom.

Vakantie met kinderen in Zeeland

Indien u met uw kinderen en hond op vakantie in Zeeland wilt, kunt u een kindvriendelijk én huisdiervriendelijk vakantiehuis boeken. Bijvoorbeeld op een Roompot Vakantiepark. Alle Roompot vakantieparken zijn kindvriendelijk en hebben de beschikking over een restaurant, speelmogelijkheden kinderen, zwembad, recreatie team en vele andere faciliteiten. Ze liggen vaak aan zee. Zo kunt u een heerlijke vakantie aan zee in Zeeland met uw kind(eren) en hond boeken.

Luxe vakantiehuis Zeeland boeken?

Ook in het kader van een vakantie met hond in Zeeland kunt u een luxe vakantiehuis boeken. U vindt op deze website luxe vakantiehuizen in Zeeland met open haard, tv, wiffi internet, ligbad, privé sauna, jacuzzi en meer. Er zijn ook luxe vakantiehuizen in Zeeland voor grote gezinnen te huur. Huur bijvoorbeeld een 8 of 10 persoons vakantiehuis met hond in Kamperland, Wissenkerke, Cadzand, Renesse, Ouddorp, Vlissingen, Oostcapelle of Ovezande. Iedere vakantiewoning in Zeeland heeft zijn eigen charme en sfeer. Zeker is dat Zeeland een super vakantieplek is voor een vakantie met hond.  Op veel stranden in Zeeland mogen honden op bepaalde tijdstippen los rondlopen of zijn aangelijnd toegestaan.

Goedkoop vakantiehuis met hond in Zeeland huren?

Een vakantie in Zeeland hoeft niet duur te zijn. Er zijn ook goedkope vakantiehuizen in Zeeland te huur waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis of chalet met hond op een vakantiepark zonder zwembad en restaurant. Dit is veelal goedkoper dan het boeken van een particulier vakantiehuis in Zeeland met hond.