Luxe vakantiehuizen aan de Oosterschelde, Zeeland.

Rustig gelegen vakantiehuis aan de Oosterschelde huren?

Wie op zoek is naar een zeer rustig gelegen vakantiehuis op één van de mooiste plekken van Zeeland, moet zeker een kijken naar de luxe vakantiehuizen en vakantievilla’s in Water Resort Oosterschelde. Dit nieuwe vakantiepark aan de Oosterschelde is kleinschalig en biedt luxe vakantiehuizen te huur en te koop aan voor 2 en 4 personen.

Deze luxe 2 en 4 persoons vakantiehuizen aan de Oosterschelde liggen in een bosrijke omgeving met een mooi uitzicht, de omgeving van het Nationale Park Oosterschelde is uniek. U kun hier uren fietsen, wandelen, op zeehonden safari of op citytrip gaan. Het nabijgelegen Goes en Middelburg zijn steden met een historisch winkelhart waar alle winkel- en horecavoorzieningen zijn.

Prachtige vakantiehuizen aan de Oosterschelde en toch in de omgeving van 2 unieke steden. Indien een uniek vakantieadres zoekt in Zeeland en houdt van rust, ruimte en water, ligt hier uw kans. Ook voor een watersport vakantie, visvakantie, vaarvakantie of natuur vakantie. Kijk ook eens naar de vakantieparken op Kamperland. vanaf Kamperland fiets of wandel je zo naar de Oosterschelde.

Water Resort Oosterschelde ligt in Wemeldinge

Waterresort Oosterschelde voor watersporters en bootliefhebbers.

Indien u een luxe vakantiehuis of vakantievilla in water resort Oosterschelde huurt, verblijft u in de plaats Wemeldinge. In Wemeldinge bevindt zich een jachthaven, een strandje voor een strandvakantie, diverse molens en de nodige winkels. Omdat Wemeldinge een jachthaven heeft, zou u ook met uw eigen boot een vakantie kunnen vieren op Water Resort Oosterschelde.
De Oosterschelde is zeer geliefd bij mensen die een boot hebben, surfers en duikers.

Het is één van de mooiste plekken om een luxe vakantiehuis in Zeeland te huren.

Nationaal Park Oosterschelde en andere Nationale Parken in Nederland

Nationaal Park Oosterschelde, het grootste Nationale Park van heel Nederland.

Wie aan een Nationaal Park in Nederland denkt, denkt al snel aan de Loonse en Drunense Heide, Nationaal Park de Groote Peel, Nationaal Park Dwingeleerveld in Drenthe, Nationaal Park de Hoge Veluwe, enzovoort.
Dit zijn Nationale Parken in Nederland gelieerd aan bossen en heide velden.

Nationaal Park Oosterschelde is een “nat Nationaal Park”en het grootste van Nederland. Andere Nationale Parken die aan het water liggen zijn bijvoorbeeld Nationaal Park Lauwersmeer en Nationaal Park Schiermonnikoog. Indien u een vakantiehuis in Zeeland aan Nationaal park Oosterschelde huurt verblijft u in een unieke omgeving met ongekend mooie flora en fauna.

Een zeer rustig gelegen vakantiehuis aan de Oosterschelde is een perfect uitgangspunt voor een natuur vakantie. Via Natuurhuisje.nl huurt u in heel Nederland zeer rustig gelegen vakantiehuisjes, niet alleen aan de kust maar ook in de bossen of buurt heidevelden.

Hier vindt u een overzicht van alle Nationale Parken in Nederland.

Vakantiehuis Zeeland voor 50 plussers

Vakantiehuizen Waterresort Oosterschelde, ideaal voor 50 plussers.

Indien u 50 of 60 plusser bent en een zeer rustig gelegen vakantiehuis in Zeeland zoekt ( huren of kopen ), is Water Resort Oosterschelde zeker iets voor u.
De rustige ligging, de ruimte, de kwaliteit van de vakantiehuizen en de kleinschalige opzet van het park. Dit maakt het ideaal als vakantieverblijf voor 50 , 55 en 60 plussers.

Het is één van de mooiste 50 plus vakantieparken van Zeeland.
Ook geschikt voor een luxe vakantie met hond in Zeeland, fietsvakantie of wellness vakantie. In de omgeving vindt u bijvoorbeeld in Domburg een wellness hotel met zwembad en sauna ( badhotel Domburg ).