Een vakantiehuis Zeeland 14 personen huren

Huur een groot vakantiehuis Zeeland 14 personen met 6, 7, 8 of meer slaapkamers. Bijvoorbeeld bij Dormio of Roompot. Of een vakantieboerderij Zeeland 14 personen. Je kunt ook een 13, 14 of 15 persoons vakantiehuis in Zeeland met privé sauna en jacuzzi of hottub huren. Of een vakantiehuis Zeeland 16 personen met 7 of 8 slaapkamers op een vakantiepark aan de Zeeuwse kust. Bij ons vind je de beste mogelijkheden. Voor vrienden- én familie groepen. Ook op het prachtige eiland Walcheren.

Vakantiehuis Veluwe te koop


Op zoek naar een 14 persoons vakantiehuis in Zeeland?

Vakantiehuis 16 personen Zeeland zoeken. Wie een groot vakantiehuis in Zeeland zoekt, bijvoorbeeld voor 14 personen, vindt hier het grootste aanbod. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis 14 personen voor een familieweekend Zeeland, een betere locatie om met de hele familie een weekend op stap te gaan is er niet. Zeeland en met name de kust is fantastisch.


groep vrienden op het strand

Bijzondere vakantiehuizen Zeeland 14 personen.

Je kunt hier een vakantiehuis of groepsverblijf 14 tot 20 personen huren met open haard, sauna, jacuzzi, zwembad, vaatwasser en meer luxe zaken welke het verblijf in een 14 persoons of ander groot vakantiehuis zeer bijzonder maken. Ook ideaal voor een vriendenweekend Zeeland met 13, 14 of 15 personen. Hieronder zetten we een aantal zaken op een rij die belangrijk zijn bij de keuze van het ideale vakantiehuis Zeeland.


eten met de familie in Zeeland

Vakantiehuizen Zeeland 14 personen Roompot.

Roompot heeft het grootste aanbod familieparken in Zeeland. Op diverse van deze parken kan je een 14 persoons villa, vakantiehuis of groepsbungalow huren. Zie bijvoorbeeld deze 14 persoons familievilla op Roompot Beach Resort in Kamperland of deze Roompot villa 14 personen Cadzand-Bad.


Prachtige vakantieparken in Nieuwvliet-Bad.

In Nieuwvliet-Bad, Zeeuws-Vlaanderen vindt je misschien wel de mooiste familie vakantieparken van heel Zeeland. Zowel EuroParcs als de Dormio Groep verhuren hier fantastisch mooie vakantiehuizen en familievilla’s. Bij EuroParcs zou je bijvoorbeeld 2 van deze vakantiehuizen Nieuwvliet-Bad 8 personen kunnen huren. Het zijn echte duinvilla’s. Met 16 slaapplaatsen zit je met 14 personen lekker ruim.


Vakantiehuis Zeeland 14 personen, aandachtspunten.

Waar moet je op letten als je een vakantiehuis voor 14 personen in Zeeland wilt boeken? Er zijn een aantal aandachtspunten bij boeken 14 persoons vakantiehuis Zeeland. Eén daarvan is het aantal slaapkamers bij een groot vakantiehuis. De samenstelling van de groep bepaalt hoeveel slaapkamers een groot vakantiehuis moet hebben om voldoende comfort en privacy te geven. Dat is ook van toepassing als je een vakantiehuis Zeeland 15 personen wilt huren.


jongeren hebben plezier in de zee

Hoeveel slaapkamers heb je nodig?

Als een groep uit 12, 13 of 14 personen bestaat, is het meestal zinvol om een groot vakantiehuis of groepsverblijf met tenminste 5 slaapkamers te boeken. En dat geldt zeker voor een vakantiehuis Zeeland 15 personen. Een vakantiehuis voor 14 personen met 6 of 7 slaapkamers kan nog prettiger zijn. Als er een familieweekend in Zeeland georganiseerd wordt, en er gaan kinderen mee op reis, dan kan een grote familie kamer uitkomst bieden. Informeer in ieder geval altijd naar het aantal slaapkamers, het aantal 1 en 2 persoons bedden en de mogelijkheid op een slaapkamer een kinderbedje bij te plaatsen.


Ligging van het grote vakantiehuis Zeeland is belangrijk

Natuurlijk is de ligging van een groot vakantiehuis Zeeland, zeker voor een familie weekend, ook bijzonder belangrijk en zijn bij een weekend met kinderen, zaken als een speeltuin of speelgelegenheid, zwembad en andere faciliteiten belangrijk. Als u een 14 persoons vakantiehuis op een bungalowpark in Zeeland boekt zijn een speeltuin, zwembad en ligging aan de zee een pré. Een vakantiehuis Zeeland 14 personen is met speeltuin of speelgelegenheid kinderen ook particulier te huur.


groepsfoto op het strand Zeeland

roompot zeeland banner

Vakantiehuis Zeeland 14 personen aan zee

Een 14 persoons vakantiehuis Zeeland aan zee huren? Het is de wens van velen. Ee groot vakantiehuis aan zee met zeezicht huren. In Zeeland is het zeker mogelijk een vakantiehuis voor 14 personen aan zee te huren. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis aan zee voor 14 personen in Cadzand Bad, Oostkapelle, Breezand ( zie Vrouwenpolder), Renesse, Domburg of Kamperland. Bijna alle badplaatsen in Zeeland liggen aan de zee of een meer, je hebt bijna altijd vrij uitzicht. Je kunt ook een 14 persoons vakantiehuis aan zee in Zeeland met 5 of 6 slaapkamers en een privé sauna of jacuzzi huren. Voor grote wellness vakantiehuizen aan zee in Zeeland, zie onder aan deze pagina. PS, voor die mensen die niet veel willen reizen. Cadzand-Bad is een bekende en fraaie kustplaats in Zeeuws-Vlaanderen. Prima bereikbaar vanuit Oost- Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je kunt een vakantiehuis Cadzand-Bad of omgeving voor 14 personen huren.


14 persoons vakantiehuis Zeeland met sauna huren

Op zoek naar een vakantiehuis 14 personen Zeeland met sauna? Er zijn diverse mogelijkheden. Er zijn een paar grote vakantiehuizen in Zeeland die over een privé sauna beschikken. Huur bijvoorbeeld een 14 persoons vakantiehuis met sauna in Kamperland, Domburg of Bruinisse en geniet van de ontspannende werking van een privé sauna. Meestal kan je in het geval van een groot vakantiehuis met privé sauna met 2, 4 of 6 mensen in de sauna plaats nemen.


Groot vakantiehuis Zeeland met jacuzzi boeken

Het is genieten in een luxe vakantiehuis in Zeeland met jacuzzi. Ook als je een 14 persoons vakantiehuis in Zeeland met jacuzzi of hottub wilt huren, zijn er vele mogelijkheden. Ook voor een luxe vakantiewoning met privé zwembad en jacuzzi aan zee in Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Tholen of Schouwen-Duiveland. Indien u een groot vakantiehuis in Zeeland met jacuzzi zoekt, zijn er diverse mogelijkheden. We verwijzen u graag naar ons overzicht vakantiehuizen Zeeland met jacuzzi.


genieten in de jacuzzi in zeeland

Last minute Zeeland 14 personen?

Vind hier een last minute Zeeland, 14 – 20 plus personen. Wie een last minute weekend Zeeland wil boeken en met 14 of meer personen is, kan buiten het hoogseizoen kiezen uit meer dan 20 last minute vakantiehuizen en groepsverblijven in Zeeland die geschikt zijn voor groepen. Het valt zeker niet mee om in juni, juli of augustus een last minute weekend met 14, 16, 18 of 20 personen te boeken aan de Zeeuwse Kust. Ook een groot vakantiehuis Zeeland met kerstmis huren, al dan niet op een villapark of bungalowpark, is zéér moeilijk. Buiten de feestdagen en hoogseizoen om, is het meestal wel mogelijk een last minute accommodatie voor 14 tot 20 personen op één van de Zeeuwse eilanden te boeken. Tot 2 a 3 dagen voor vertrek kan je nog een vakantiehuis voor een grote groep in Zeeland boeken.


Groot vakantiehuis huren als er een persoon mindervalide is

Op zoek naar een vakantiehuis Zeeland 14 personen welke aangepast is voor mindervaliden? Hier zijn aangepaste vakantiehuizen Zeeland voor 14 personen te huur.

Het komt steeds vaker voor dat er iemand mee op reis gaat die een rollator of rolstoel heeft en mindervalide of slecht ter been is. In zo een geval is het zaak om een groot vakantiehuis te huren welke in min of meerdere mate is aangepast voor mensen die slecht ter been zijn, fysiek beperkt of mindervalide zijn. In het geval van het huren van een 14 persoons vakantiehuis in Zeeland welke gedeeltelijk of geheel aangepast is voor minder valide betekent dat meestal in de praktijk dat het grote vakantiehuis drempelvrij en rolstoelvriendelijk is. In de compleet aangepaste vakantiehuizen is de douche en toilet ook aangepast en is er soms zelfs een hoog/laag bed aanwezig.
Dat maakt het mogelijk dat als u een familieweekend in Zeeland wilt boeken en er is één van de familieleden fysiek beperkt, deze persoon toch kan genieten van het weekend en de familie.

vrouw in rolstoel op het strand in Zeeland

Mindervaliden vakantiehuis Zeeland op tijd boeken

Tip: Indien u een vakantiehuis voor 13, 14 of 15 personen in Zeeland wilt boeken met aanpassingen voor mensen met een fysieke beperking, boek het aangepaste vakantiehuis dan op tijd. Alleen dan is er een kans dat een aangepast en groot vakantiehuis in Zeeland ook beschikbaar is. Voor meer grote vakantiehuizen mindervaliden Nederland. Vind hier mindervalide vakantiehuizen Nederland 14 personen.


14 persoons vakantiehuis Zeeland met vaatwasser

Zoek hier je vakantiewoning 14 personen Zeeland met vaatwasser. Op zoek naar een 14 persoons vakantiehuis Zeeland met vaatwasser? Veel grote vakantiehuizen in Zeeland hebben de beschikking over een vaatwasser en wasmachine. Handig voor een familieweekend Zeeland, schoolkamp of familiedag. Als je een villa of groot vakantiehuis met vaatwasser wilt huren in Zeeland, selecteer dan “vaatwasser” via de zoekbox. Je krijgt dan een overzicht van alle villa’s en vakantiehuizen Zeeland met een vaatwasser.


strandhuisjes Vlissingen

Zeeland vakantiehuis 14 personen met open haard

In Zeeland een vakantiehuis 14 personen met open haard zoeken. Wie een groot vakantiehuis Zeeland met open haard zoekt, zoekt eerst op beschikbare vakantiehuizen Zeeland in een bepaalde periode en selecteert daarna via de zoekbox op: “vakantiehuis met open haard”. Je krijgt dan een overzicht van alle vakantiehuizen die geschikt zijn voor groepen van 14 tot 20 personen en over een open haard beschikken. Dergelijke vakantieverblijven met open haard zijn erg geschikt voor een familieweekend Zeeland of vriendinnenweekend. Gezellig rond de open haard of houtkachel zitten, geeft je veel sfeer en gezelligheid.


Vakantiehuis Zeeland 14 personen te klein?

Op zoek naar een vakantiehuis Zeeland voor een groep groter dan 14 personen? Je vindt ook vakantiehuizen voor grote groepen in Zeeland. Of je nu een groot vakantiehuis Zeeland voor 20 personen of 50 personen zoekt, de mooiste grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties van heel Zeeland vind je hier. Ook voor een mindervalide vakantie met een grote groep in Zeeland.


landal huisje aan de kust banner