Vind hier je vakantiehuis Zeeland 16 personen

Op zoek naar een 16 persoons vakantiehuis in Zeeland? Zoals een vakantiehuis 16 personen Zeeland met 8 slaapkamers? Wie een groot vakantiehuis in Zeeland zoekt, bijvoorbeeld een vakantiehuis 16 personen in Domburg, Breezand, Kamperland, Burgh-Haamstede of Zoutelande, vindt hier het ideale vakantiehuis familie of vrienden groep.

roompot zeeland banner


Grote vakantiehuizen Zeeland 16 personen.

Van een vakantiehuis 16 personen in Zeeland met 6, 7, 8, 9 of 10 slaapkamers en privé zwembad tot een luxe villa voor 16 personen aan de Zeeuwse Kust. Ook 16 persoons watervilla’s aan de Zeeuwse Kust, Veerse Meer. Daarnaast een uniek aanbod grote vakantiehuizen Zeeland 16, 17, 18 personen met privé sauna, omheinde tuin, jacuzzi of ligbad. Zeeland is de provincie voor een familieweekend, vriendenweekend, watersportvakantie of strandvakantie. Maar je kunt in Zeeland ook heerlijk wandelen, fietsen en van de natuur genieten.


eten met de familie in Zeeland

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

Het nieuwe Dormio Resort in Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwvliet-Bad, is zeker de moeite waard om te boeken. Je kunt daar een groepsvilla 20 personen huren maar er is ook een luxe groepsbungalow 16 personen met 8 slaapkamers te huur. Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is één van de weinige villaparken in Zeeland met verwarmd binnenzwembad. Aanrader familiereünie inclusief overnachting.


Roompot 16 personen Zeeland.

De Roompot Group met haar hoofdkantoor in Goes, heeft grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties 16 personen te huur in heel Nederland. In Zeeland heeft Roompot diverse parken met een uniek aanbod 16, 17, 18, 19 of 20 personen. Een aanrader is de wellness villa op Buitenhof Domburg 16 personen. Deze familievilla 16 personen Cadzand-Bad is zeker ook een aanrader.


prive sauna opgieten

Vakantiehuis 16 personen Zeeland met privé sauna huren

Op zoek naar een 16 persoons vakantiehuis of villa Zeeland met privé sauna? Er zijn verschillende grote vakantiehuizen Zeeland te huur met privé sauna, meestal een infraroodsauna. Soms vind je ook villa’s met sauna en jacuzzi of ligbad en hottub. Ook aan het Veerse Meere en de Oosterschelde. Deze grote vakantiehuizen Zeeland hebben vaak wellness faciliteiten welke je tijdens je verblijf onbeperkt en gratis kunt gebruiken.


Meer vakantiehuizen grote groepen Zeeland.

Hier vin je meer grote groepen huizen Zeeland. Echter, in Zeeland zijn de meeste vakantiehuizen voor vrienden- en familie groepen voor maximaal 16 tot 20 personen. Indien je een vakantiehuis familie- of vrienden groep in Nederland zoekt voor een grotere groep, bijvoorbeeld 30 of 40 personen, heb je elders meer mogelijkheden. Ook een vakantiehuis grote groep Nederland met binnenzwembad of speelveld.


Zwemmen vanuit je luxe vakantiehuis Zeeland

.
Een 16 persoons vakantiehuis Zeeland direct aan het water huren? Of nog beter een watervilla met aanlegsteiger boot en zwemtrap? Sommige van de grote vakantiehuizen en villa’s aan het water hebben een zwemtrap en steiger boot zodat je direct vanuit je luxe vakantiehuis kunt gaan zwemmen en een boot aan kunt meren. Geweldige vakantiewoningen voor een watersportvakantie, visvakantie, wellness vakantie. Deze luxe wellness villa’s met boothelling en zwemtrap zijn exclusief te huur aan het Veerse Meer.


Vakantiehuis Zeeland 16 personen met 7, 8 of 9 slaapkamers

Indien je een groot vakantiehuis in Zeeland huurt voor een groep van 16, 18, 20 of meer personen, is het belangrijk dat deze grote vakantiewoning of familievilla over voldoende slaapkamers beschikt. Dit geldt zeker voor een familieweekend Zeeland.

groepsfoto op het strand Zeeland

Grote vakantiehuizen Zeeland te huur met 10 slaapkamers.

Je kunt bij ons een 16 persoons vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust huren met 6, 7 of 8 slaapkamers maar er zijn ook grote vakantiehuizen Zeeland te huur met wel 10 slaapkamers. Voor grote groepen, een betere nachtrust en optimale privacy. Boek een 16 tot 30 persoons vakantiehuis Zeeland met 10 slaapkamers in Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland of Zeeuws-Vlaanderen en ontdek dat een familieweekend Zeeland hier puur genieten is. Je kunt ook een groepsaccommodatie Zeeland 16 tot 24 personen en 10 slaapkamers bij ons huren.


16 persoons vakantiehuis Zeeland met zwembad huren

Je kunt hier ook een groot vakantiehuis met zwembad in Zeeland huren. Bijvoorbeeld een 16 persoons villa met privé zwembad in Zeeuws-Vlaanderen, Noord-Beveland of Walcheren. De meeste vakantiehuizen en villa’s in Zeeland van particuliere huiseigenaren hebben de beschikking over een privé zwembad. Ben je op zoek naar een goedkoop vakantiehuis Zeeland met zwembad voor een groep, kijk dan eens bij de mogelijkheden die de Roompot Vakantieparken in Zeeland hebben.


prive zwembad in de tuin

Watervilla Zeeland

Je kunt ook een 14 of 16 persoons watervilla huren op een vakantiepark Zeeuwse Kust met eigen zwembad en jachthaven. Zeeland is ideaal voor watersporters, familieweekend of vriendenweekend. Huur hier een watervilla


hond in zonnetje in omheinde tuin

16 persoons vakantiehuis Zeeland met omheinde tuin huren?

Op zoek naar een groot vakantiehuis met omheinde tuin in Zeeland? Een vakantiehuis of groepsaccommodatie met omheinde tuin biedt vele voordelen. Het biedt meer privacy, meer sfeer en geeft bescherming aan kinderen. Daarnaast is een vakantiewoning met omheinde tuin ideaal voor een vakantie met huisdier. De voorwaarde is dan wel dat de tuin goed afgesloten is en honden er niet kunnen ontsnappen. Voor een vakantiehuis met omheinde tuin voor 16 personen in Zeeland of elders in Nederland, bezoek onze website vakantiehuis omheinde tuin.


Groot vakantiehuis Zeeland met jacuzzi huren

Een groot vakantiehuis met jacuzzi in de tuin biedt extra veel vakantieplezier en ontspanning. Het is ook mogelijk een 12, 14 of 16 persoons vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust met jacuzzi in de tuin te huren. Boek hier je vakantiehuis met jacuzzi in Nederland.


vakantiehuis met vrienden in buitenjacuzzi

Op zoek naar een vakantiehuis Zeeland 20 personen?

Is een 16 persoons vakantiehuis of groepsaccommodatie te klein? Hier kan je een groot vakantiehuis Zeeland 20 personen huren.


landal huisje aan de kust banner