Een vakantiehuis Zeeland voor 20 personen

Een vakantiehuis in Zeeland voor 20 personen huren? Zoals een 20 persoons vakantiehuis Zeeland met 6, 7, 8, 9, 10 slaapkamers en zwembad, privé sauna? Dat kan bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in grote vakantiehuizen Zeeland 20, 22, 24 personen. Vind hier unieke vakantiehuizen in Zeeland voor groepen van 20, 22, 24 en meer personen. Ook voor een groot vakantiehuis Zeeland direct aan zee.

roompot zeeland banner


vakantie met familie

Vakantiehuis Zeeland 20 personen voor iedere groep

Wie met een grote groep van 20 of meer personen een vakantie in Zeeland wil vieren, kan via deze website een 20 persoons Plus vakantiehuis in de kustprovincie Zeeland huren. Bijvoorbeeld voor een familieweekend Zeeland. Met meer dan dan 10 grote vakantiehuizen in Zeeland welke geschikt zijn voor grote groepen van 20 tot 60 a 70 personen, is er altijd wel een groot vakantiehuis in Zeeland welke geschikt is voor uw familieweekend Zeeland, personeelsuitje, vriendenweekend of andere groepsactiviteit. Ook voor een particulier vakantiehuis Zeeland 20 personen.


20 persoons vakantiehuis Zeeland met zwembad, jacuzzi, sauna

Ook voor een 20 persoons vakantiehuis in Zeeland aan zee, met zwembad, sauna of jacuzzi. Vakantiehuizen voor grote groepen zijn in Zeeland beperkt beschikbaar. Indien u een groot vakantiehuis voor 20 tot 30 personen in Nederland wilt boeken, heeft u in de provincies Gelderland, Overijssel en Noord-Brabant de grootste keuze. Daar vindt u per provincie rond de 30 grote vakantiehuizen welk geschikt zijn voor groepen. In de Ardennen zijn er zelfs meer dan 300 groepsvakantiehuizen met een capaciteit van 20 of meer personen.


vakantiehuis met vrienden in buitenjacuzzi

Vakantiehuis 20 personen Zeeland voor familieweekend

Grote vakantiehuizen in Zeeland voor familieweekend.

Wie overweegt om zijn familieweekend in Zeeland te laten plaatsvinden en op zoek is naar een vrijstaande familieweekend accommodatie voor 20, 22, 24 of 30 personen, vindt het grote vakantiehuis voor zijn familieweekend Zeeland zeker op deze website. Ook voor een 20 persoons familieweekend vakantiehuis met 6, 7 of meer slaapkamers, grote tuin en ligging nabij de zee.


Vakantiepark Aquadelta in Bruinisse

Tip: Vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, één van de Top Parken van Roompot Vakantieparken heeft ook 20 persoons vakantiehuizen te huur. Feitelijk gezien zijn het 2 grote vakantiehuizen van ieder 10 personen. En 2 aparte vakantiehuizen boeken, kan zo zijn voordelen hebben. Als je met bijvoorbeeld meerdere families een groot vakantiehuis op een vakantiepark in Zeeland zoekt, bieden 2 grote vakantiehuizen in Zeeland meer privacy en mogelijkheden dan 2. Zo heb je als grote groep de beschikking over twee woonkamers en 2 keukens. Roompot Vakantiepark Aquadelta in Bruinisse is ook ideaal voor een familieweekend in Zeeland. De groepsvakantiehuizen hebben de beschikking over kindermeubilair en als gast van Aquadelta kan je gebruik maken van het zwembad. Zo wordt een familieweekend in Zeeland nog leuker en gezelliger.


groot vakantiehuis met prive zwembad

Vakantiehuis Zeeland 20 personen met zwembad

Op zoek naar een 20 persoons vakantiehuis in Zeeland met privé zwembad? Je kunt hier een vakantiehuis 20, 22, 24 personen Zeeuwse kust huren met privé zwembad en eigen sauna.


Familieweekend Zeeland, grote vakantiehuizen

Indien je in het kader van bijvoorbeeld een familieweekend Zeeland op zoek bent naar een groot vakantiehuis Zeeland met privé zwembad, zijn er slechts enkele opties. Je kunt een 20 tot 25 persoons vakantiehuis in Renesse met privé buiten zwembad huren. Het betreft hier een groepsverblijf in Renesse met 11 slaapkamers en internet. Huisdieren zijn niet toegestaan. Dit prachtig gelegen vakantiehuis wordt bij voorkeur verhuurd aan families. Zie ook ons overzicht vakantiehuizen binnenzwembad 18 personen.

In Bruinisse is een geheel vrijstaand vakantiehuis voor 20 personen te huur welke is gelegen op een luxe vakantiepark. Hier heb je geen privé zwembad maar wel een zwembad voor gemeenschappelijk gebruik. Deze luxe familie accommodatie is geschikt voor 20 personen maar een baby of kind tot 2 jaar mag er extra bij. Ook een perfecte familieweekend accommodatie in Zeeland.


groepsfoto op het strand Zeeland

20 persoons vakantiehuis Zeeland huren met sauna

Een bijzonder vakantiehuis met sauna voor grote groep in Zeeland huren? Indien u een groot vakantiehuis in Zeeland zoekt met wellness faciliteiten, bevelen wij een groepsaccommodatie voor 20 tot 25 personen met 7 slaapkamers, wifi en sauna aan. Het bijzondere van deze 25 persoons familieweekend accommodatie in Renesse is niet alleen de sauna en het monumentale karakter van het pand waarin u verblijft. Ook ideaal als u een familieweekend accommodatie Zeeland aan zee zoekt. Zéér bijzonder is dat er maar liefst 5 honden zijn toegestaan. Indien u met vrienden of familie een vakantie met de hond wilt boeken en tegelijkertijd uw vakantie in Zeeland wilt vieren op een unieke plek, dan is dit uw accommodatie. Naast de sauna is er ook een fitness ruimte en open haard en op het terrein lopen allerlei dieren los zoals pony’s en schapen. Een ideale accommodatie voor een familieweekend in Renesse.


in de sauna met een groep

Vakantiehuis Zeeland 20 tot 40 personen aan zee

Een vakantiehuis Zeeland huren voor grote groep aan zee. Grote vakantiehuizen Zeeland aan zee of kust. Wie een groot vakantiehuis in Nederland voor 20 tot 40 personen aan wil huren en de voorkeur geeft aan een accommodatie aan zee in Zeeland heeft bij ons ook heel wat te kiezen. Huur bijvoorbeeld een 20 persoon vakantiehuis aan zee met 7, 8 of 9 slaapkamers in Renesse, Ellemeet, Kattendijke, Oostkapelle of Grijpskerke en ontdek dat de kust in Zeeland nooit ver weg kan zijn.


wandelen kust Zeeland

Groepsaccommodatie 20+ personen aan zee Zeeland

Of huur een groepsaccommodatie aan zee in Westkapelle, Ellemeet of Sint Maartensdijk en ontdek dat er in Zeeland ook mooie vakantiehuizen en accommodaties voor grote groepen aan zee liggen. Of u nu op zoek bent naar een familieweekend accommodatie in Zeeland aan zee of met vrienden of vriendinnen wilt genieten van de Zeeuwse gastvrijheid. De zee, Veerse Meer of Oosterschelde liggen altijd dichtbij.


Rolstoelvriendelijk vakantiehuis 20 personen Zeeland huren

Huur een rolstoelvriendelijk vakantiehuis voor 20 of meer personen in Zeeland. Ons overzicht rolstoelvriendelijke vakantiehuizen Zeeland. Zeeland heeft een relatief groot aanbod rolstoelvriendelijke vakantiehuizen. Indien u een groot vakantiehuis in Zeeland zoekt welke rolstoelvriendelijk is, heeft u de keuze in de categorie 20 tot 30 persoons vakantiehuizen, de keuze uit meer dan 10 grote vakantiehuizen.

vrouw in rolstoel op het strand in Zeeland

Vakantiehuizen Zeeland groepen rolstoelvriendelijk

Sommige van deze accommodaties voor groepen in Zeeland zijn meer dan rolstoelvriendelijk. Ze zijn geschikt voor een rolstoelvakantie. Ze hebben ook een aangepast toilet, douche, slaapkamer met voldoende ruimte voor een rolstoel en andere mindervalide faciliteiten. Indien u voor een grote groep een minder valide accommodatie in Nederland zoekt en geen geschikte accommodatie kunt vinden, neem dan contact met ons op.


Mindervalide bungalows

Je vindt hier een compleet overzicht mindervalide bungalows. Natuurlijk vind je ook elders in Nederland mindervalide bungalows. Boek bijvoorbeeld een 6 persoons mindervalide bungalow in Noord-Holland, in Noord-Brabant of Gelderland. Je kunt een mindervalide bungalow in Nederland boeken maar ook elders in Europa vind je accommodaties voor een rolstoelvakantie.


landal huisje aan de kust banner