Vakantie Burgh-Haamstede

Een vakantie Burgh-Haamstede boeken, genieten aan de Zeeuwse kust

Boek een vakantie Burg-Haamstede, voor een bijzondere vakantie Zeeland. Deze grote badplaats ligt vlak bij Renesse een boswachterij Westenschouwen en de duinen. Je kunt er dus alle kanten op! Hier vind je ons aanbod vakantiehuisjes en vakantieparken in Burgh-Haamstede.

Op welke eiland ligt Burg-Haamstede?

Burg-Haamstede ligt op het eiland Schouwen Duivenland. Op dit eiland vind je dus ook Renesse en Zierikzee. De laatste plaats is de grootste plaats van dit unieke vakantie eiland. Het is een stad met vele monumenten. In Burg-Haamstede én Zierikzee vind je alle denkbare voorzieningen. Zelfs een grote Albert Heijn. Het Adres van Albert Heijn in Burgh-Haamstede is: Burghseweg 73, 4328 LA Burgh-Haamstede. Het adres van Albert Heijn Zierikzee is: Lange Nobelstraat 28, 4301 HE Zierikzee. Beide filialen van Albert Heijn liggen in het centrum. En best bijzonder, je kunt ook bij deze Albert Heijn filialen op zondag je boodschappen doen. Ook prettig als je een weekendje Zeeland hebt geboekt en op maandag weer moet werken.

Met de fiets van Burgh-Haamstede naar Zierikzee?

Je kunt via de kust vanuit Burg-Haamstede naar Zierikzee fietsen. De afstand is ongeveer 16 kilometer. Met een gemiddelde snelheid van 20 kilometer per uur, ben je binnen een uur in het centrum van Zierikzee en de haven aangekomen. En de route langs de kust, Oosterschelde, is echt een hele mooie route. In Zierikzee vind je ook een fietsenmaker en kan je fietsen en e-bikes huren.

fietsen in de duinen

Wat maakt een vakantie Burgh-Haamstede zo bijzonder?

Bij de keuze van een accommodatie voor een vakantie Zeeland, maak je verschillende overwegingen. Ligt het te huren vakantiehuisje Zeeland dicht bij het strand? kan je lange wandelingen in de omgeving maken? Zijn er winkels in de buurt voor je dagelijkse boodschappen en mogelijkheden om te winkelen of shoppen? In Burgh-Haamstede vind je het feitelijk allemaal. Natuur, een mooie kust, winkels en mogelijkheden om uit te eten of een bakje koffie te drinken. Voor jongeren en jongvolwassenen zijn er in Renesse uitgaansmogelijkheden.

Particulier vakantiehuis Burgh-Haamstede boeken

Indien je een vakantie Burgh-Haamstede wilt boeken en in deze uniek plaats wilt overnachten, heb je diverse mogelijkheden. Als je met de hond bent, kan je een kamer bij een hotel met hond boeken of huisje waar honden zijn toegestaan. Je kunt ook kiezen voor een verblijf bij een vakantiepark met hond. Bijvoorbeeld op één van de Landal Parken, zien onder. Bij een vakantie Burgh-Haamstede zonder huisdier heb je nog ruimere mogelijkheden. Denk ook aan een bed and breakfast in Burgh-Haamstede of een verblijf in een hotel aan de Zeeuwse kust op all inclusive basis. De ruimste mogelijkheden vindt je echter bij de particuliere huiseigenaren. Je kunt ook een particulier vakantiehuis Burg-Haamstede boeken inclusief ontbijt. De VVV in Zeeland heeft adressen van particuliere verhuurders.

3 Landal vakantieparken in Burgh-Haamstede

Voor een luxe vakantie Burgh-Haamstede boek je een huisje, appartement, bungalow of villa bij één van de 3 Landal vakantieparken in Burgh-Haamstede. Dit zijn Landal Resort Haamstede, Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede en Landal Résidence ’t Hof van Haamstede. Bij laatgenoemde kan je een luxe appartement of hoevewoning huren. Voor een super luxe vakantie Zeeland. In de hoevewoning zijn huisdieren toegestaan. Je kunt dus ook een weekendje met hond Burgh-Haamstede boeken en op een Landal Park verblijven.