Boek hier een vakantiehuis voor mindervaliden Zeeland.

Ook voor een vakantiehuis voor mindervaliden Zeeland met zwembad gebruikt en privé sauna. Zeeland is de ideale provincie voor een rolstoelvakantie aan de Nederlandse kust.

roompot zeeland banner


Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Zeeland huren?

Wie een mindervalide is en een aangepast of rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Zeeland zoekt, vindt deze zeker op deze website. Je kunt hier een vakantiehuis voor mindervaliden Zeeland voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar voor groepen zijn er ook mogelijkheden. Hier vindt u een groot aanbod rolstoelvriendelijke en aangepaste vakantiehuizen Zeeland. Voor een heerlijke en relaxte vakantie in Zeeland. Ook voor een mindervalide bungalow op een Roompot park in Zeeland.


bungalows aan zee banner

man in rolstoel zeeland

Wat is een aangepast vakantiehuis?

Een aangepast vakantiehuis betekent in ieder geval dat er in het huis geen of zo min mogelijk drempels zijn en deze rolstoelvriendelijk is. Verder is er in een aantal mindervaliden vakantiehuizen in Zeeland een verhoogd toilet te vinden, een badkamer met aanpassingen en een slaapkamer met hoog/laag bed. De keuken en woonkamer zijn in goed aangepaste vakantiehuizen ook goed aangepast voor mensen met een fysieke beperking. Je kunt een mindervalide vakantiehuis Zeeland met hoog/laag bed en aangepaste badkamer en met verhoogd toilet huren. Hier vindt u meer vakantiehuizen voor gehandicapten.


Mindervalide accommodaties voor kleine en grote groepen

Je kunt een mindervalide vakantiehuis in Zeeland huren als je een vakantiehuis zoekt voor 4,6 of 8 personen maar er zijn ook enkele grotere vakantiehuizen en groepshuizen in Zeeland te huur welke aanpassingen hebben voor mensen met een fysieke beperking of gehandicapten. Via het contactformulier kunt u om meer informatie vragen.


Rolstoelvriendelijk vakantiehuis elders in Nederland huren

Niet per definitie gebonden aan een vakantie in Zeeland? Bent u op zoek naar een mooi, aangepast vakantiehuis en niet gebonden aan Zeeland? Natuurhuisje heeft in Nederland meer dan 300 rustig gelegen vakantiehuizen te huur die minimaal rolstoelvriendelijk zijn. Er zitten echter ook totaal aangepaste vakantiehuizen bij bijvoorbeeld met aangepaste slaapkamer inclusief hoog en laag bed, inloopdouche met hulpmiddelen en drempelvrije slaapkamer. Ook voor een mindervalide vakantiehuis in Zeeland, Noord-Holland of elders aan zee.


mindervalide vakantie Zeeland

Aangepast vakantiehuis aan zee huren.

Omdat veel aangepaste vakantiehuizen in Zeeland aan de kust liggen, is het ook mogelijk een minder validen vakantiehuis aan zee of in de directe omgeving van de kust te huren. Vraag naar de diverse huizen aan zee die rolstoelvriendelijk zijn of volledig aangepast voor mensen met een fysieke beperking. Hier vindt u meer aangepaste vakantiewoningen in Nederland.


Aangepast vakantiehuis Zeeland voor familie weekend huren.

Indien u een familieweekend in Zeeland organiseert en één of meerdere van de familieleden hebben een fysieke beperking of zijn minder valide, dan is het meestal ook mogelijk een aangepast vakantiehuis voor een weekend of lang weekend te huren. Familie vakantiehuizen zijn meestal grote vakantiehuizen of groepsverblijven die voldoende voorzieningen, badkamers, slaapkamers en recreatie ruimtes hebben.
Een aantal van deze aangepaste en grote vakantiehuizen Zeeland hebben de beschikking over een sauna.


rolstoelvakantie Zeeland

Familieweekend Zeeland op basis van zelfvoorziening

Indien u op basis van zelfvoorziening een familieweekend wilt organiseren en een groot en aangepaste vakantiewoning zoekt, is het belangrijk dat deze over een professionele keuken beschikt. Verder is het zeker relevant dat 1 of meer slaapkamers op de begane grond liggen en goed bereikbaar zijn, geen drempels hebben en een aangepast toilet en badkamer. Leest u daarom goed de informatie door over het grote vakantiehuis of groepsverblijf welke u wilt huren en neem contact met ons op, indien u vragen heeft over de geschiktheid en beschikbaarheid van de aangepaste accommodatie voor uw familieweekend. U boekt uw familieweekend vakantiehuis in Zeeland online. U kunt hier een aangepaste vakantiewoning huren.


Grote groepen

Grote groepen, huren een aangepaste groepsaccommodatie aan de Zeeuwse kust. Mindervalide groepsaccommodaties Zeeland zijn ook ideaal voor een zorggroep. Vraag informatie aan indien u een groepsaccommodatie met zorg op locatie wilt inhuren.


landal huisje aan de kust banner