Voor wie een vakantiehuis Zeeland voor een groep zoekt.

Op zoek naar een groepsaccommodatie Zeeland of groot vakantiehuis in Zeeland? Een vakantiehuis Zeeland voor een grote groep? Boek hier een groot vakantiehuis Zeeland met tenminste 9 slaapkamers.

roompot zeeland banner


Groot vakantiehuis Zeeland huren

Wie met een groep een vakantie in Zeeland wil boeken, kan een groot vakantiehuis aan de Zeeuwse kust boeken of kiezen uit één van de fantastische groepsverblijven in Zeeland. Ook voor een korte vakantie of weekend Zeeland. Boek een vakantiehuis voor een groep in Zeeland voor bijvoorbeeld 12, 14, 16, 20 of 22 personen.


vakantie met een grote groep familie

Vakantiehuizen Zeeland 18 personen

Een groot vakantiehuis Zeeland 18 personen huren? Deze grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties Zeeland zijn geschikt voor groepen vanaf 18 personen. Ze zijn ideaal voor een weekendje weg Zeeland met een familie- of vrienden groep.


Voor grote groepen vanaf 24 personen

Deze grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties Zeeland zijn geschikt voor grote groepen vanaf 24 personen. Zo een vakantiehuis grote groep Zeeland 24 tot 40 personen huur je voor minimaal 2 nachten en meestal op basis van zelfvoorziening. Vind hier een vakantiehuis grote groep Zeeland 24 personen.


Elders een vakantiehuis 24 personen huren.

Je kunt ook elders in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk een vakantiehuis 24 personen huren. Voor een familieweekend is dan het meest ideale een groot vakantiehuis 24 personen met 12 slaapkamers.

eten met de familie in Zeeland

Vakantiehuis Zeeland voor een groep particulier

Boek een particulier vakantiehuis Zeeland voor een groep of kijk naar de mogelijkheden een groepshuis of familievilla 8 tot 18 personen op een vakantiepark Zeeland te boeken. Kijk naar de mogelijkheden een groot vakantiehuis Zeeland te huren op Buitenhof Domburg of Beach Resort Nieuwvliet-Bad . Op het laatste vakantiepark kan je bijvoorbeeld een vakantiehuis Zeeland voor een groep 16 personen huren.


Grote vakantiehuizen Zeeland

Op deze website vind je de mooiste grote vakantiehuizen en groepsverblijven van heel Zeeland. Vakantieverblijven voor groepen van 8 tot 30 personen. Voor een familieweekend, vriendenweekend, bedrijfsuitje, schoolkamp of sportieve activiteit. Ook als groepsverblijf Zeeland voor een single weekend, cultureel weekend of personeelsuitje. Vind hier grote vakantiehuizen Zeeland voor groepen vanaf 14 personen.


groepsfoto accommodatie 20 personen

Boek je vakantiehuis groep Zeeland voor 8 tot 30 personen

Je kunt hier een 8 of 10 persoons vakantiehuis Zeeland huren maar ook een groepsverblijf voor 18, 20, 22, 24 of 30 personen boeken. Feitelijk zijn alle grote vakantiehuizen in Zeeland geschikt voor groepen. Het ligt aan uw wensen en eventuele activiteit welk groot vakantiehuis of groepsverblijf voor uw grote groep geschikt is. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen in Zeeland vanaf 10 personen.


Wat is het verschil tussen een groot vakantiehuis of groepsverblijf?

Groot vakantiehuis of groepsverblijf? Grote vakantiehuizen zijn meestal geschikt voor groepen van 8, 10, 12, 14 of 18 personen. Indien u op zoek bent naar een 8 of 10 persoons vakantiehuis in Zeeland zult u zien dat het aanbod groter is dan bijvoorbeeld een groot vakantiehuis Zeeland voor 12 of 14 personen. Grote vakantiehuizen Zeeland vind je bijna altijd aan de Zeeuwse Kust. Tip: Huur een vakantiehuis Zeeland met jacuzzi.


huisje aan zee zeeland

Groepsverblijf Zeeland huren?

Een groepsverblijf is een accommodatie welke bedoeld is voor een verblijf van grotere groepen. Als je bijvoorbeeld als groep van 20, 22 of 24 personen een vakantieverblijf in Zeeland zoekt, kun je beter zoeken binnen het aanbod groepsverblijven in Zeeland dan binnen de selectie grote vakantiehuizen. Behalve dat een groepsverblijf meestal een grotere capaciteit heeft dan een groot vakantiehuis, beschikt deze meestal ook over grotere en betere faciliteiten. Een aantal groepsverblijven in Zeeland voor 20 tot 30 personen beschikken over een zwembad, speeltuin, meerdere huiskamers, een recreatie ruimte met biljart en tafeltennis en veel slaapkamers.


Groot vakantiehuis voor een groep elders in Nederland huren?

Veel grote vakantiehuizen in Nederland te huur. Maakt het niet veel uit waar in Nederland u een groot vakantiehuis wilt huren? Wij hebben tientallen grote vakantiehuizen en groepsverblijven in Nederland te huur. Huur bijvoorbeeld een groot vakantiehuis voor 10, 12 of 14 personen op de Veluwe, een vrijstaand vakantiehuis voor 16, 18 of 20 personen in de bossen van Norg ( Drenthe ) of een 24 persoons vakantiehuis met zwembad in Zuid-Limburg, Overijssel of Groningen. Deze grote vakantiehuizen en groepsverblijven in Nederland liggen niet op vakantieparken maar wel in de natuur. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Zo een vakantiehuis Zeeland is ideaal voor een groep.


huis direct aan zee

Aantal slaapkamers met vakantie met groep belangrijk

Indien u met een groep op reis gaat en een groot vakantiehuis of groepsverblijf zoekt, kijk dan vooral of er voldoende slaapkamers zijn om ieders privacy te waarborgen. Ook tijdens een familieweekend in Zeeland is privacy belangrijk en verdient een accommodatie met voldoende slaapkamers en leefruimte de voorkeur. Deze groepsaccommodaties Zeeland hebben 13 slaapkamers.


Huur bijvoorbeeld een 20 persoons groepsverblijf Zeeland met 12 of 14 slaapkamers of een 12 persoons vakantiehuis Zeeland met 5 slaapkamers. Er is voor uw familieweekend, personeelsuitje of andere activiteit vast wel een groot vakantiehuis of groepsverblijf in Zeeland te huur, welke bij uw wensen en budget past. Hier vindt u vakantiehuizen met minimaal 10 slaapkamers.


landal huisje aan de kust banner