Meer dan 50 particuliere vakantiehuizen in Oostkapelle te huur

Particulier vakantiehuis Oostkapelle huren? Of een vrijstaand vakantiehuis Oostkapelle met omheinde tuin en privĂ© sauna? Hier vindt u de mooiste vakantiewoningen en villa’s in Oostkapelle, ook als u een goedkoop vakantiehuis Oostkapelle voor 2 tot 12 personen zoekt.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Op deze website vindt u meer dan 2.000 particuliere vakantiehuizen in Zeeland en waaronder 50 vrijstaande vakantiehuizen in Oostkapelle. Voor een particulier vakantiehuis Oostkapelle, ook aan zee, heeft u nu de juiste website gevonden. Met altijd de beste aanbiedingen en last minutes. Ook voor een hondvriendelijk vakantiehuisje Oostkapelle of een groot vakantiehuis Oostkapelle, Westkapelle of Domburg. De meeste particuliere vakantiehuizen Oostkapelle liggen op minder dan 1.000 meter van de zee.


heerlijke huisjes aan zee banner

Of u nu een 2, 4 of 6 persoons vakantiehuis in Oostkapelle zoekt of een groot vakantiehuis op Walcheren voor 8, 10, 12 of 14 personen, het grootste aanbod particuliere vakantiehuizen Zeeland vindt u hier. Oostkapelle ligt vlak bij Domburg, Westkapelle en Breezand. Zoek hier een vakantiehuis Domburg ( Domburg ligt vlak bij Oostkapelle, de afstand is 4,4 kilometer ) Dit zijn unieke badplaatsen aan de Zeeuwse Kust ( eiland Walcheren ).

strand bij Oostkapelle

2 persoons vakantiehuis Oostkapelle

Particulier vakantiehuis Oostkapelle 2 personen? Wie op zoek is naar een vakantiehuisje in Oostkapelle voor 2 personen en de voorkeur geeft aan een particulier vakantiehuis aan zee in Oostkapelle heeft bij ons wat te kiezen. Ook voor een 2 persoons vakantiehuisje Oostkapelle waar honden toegelaten worden of een huisje met sauna. En natuurlijk is het ook mogelijk een 2, 3 of 4 persoons huisje in Oostkapelle te huren waar niet gerookt mag worden. Steeds meer particuliere vakantiehuisjes in Zeeland worden rookvrij. Het is ook mogelijk een 2 persoons vakantiehuisje in Oostkapelle te huren welk rookvrij is en waar 1 of 2 huisdieren worden toegelaten.


Goedkoop 4 persoons vakantiehuisje of chalet Oostkapelle

Op zoek naar een goedkoop vakantiehuisje of chalet voor 4 personen in Oostkapelle? Op een mini camping in Oostkapelle zijn goedkope vakantiehuisjes en chalets voor 2, 3 of 4 personen te huur. De chalets beschikken over 2 slaapkamers en wifi, huisdieren zoals honden zijn op deze rustige mini camping in Zeeland niet toegestaan.


bossen Oostkapelle

Particulier vakantiehuis Oostkapelle 4, 6 of 8 personen huren

Een particulier vakantiehuis Oostkapelle 4 tot 8 personen huren. We hebben een groot aanbod particuliere vakantiehuizen in Oostkapelle welke geschikt zijn voor 4, 5, 6, 7 of 8 personen. Indien je op zoek bent naar bijvoorbeeld een 8 persoons vakantiehuis aan zee in Oostkapelle, is het ook verstandig om te kijken binnen het aanbod 10 persoons vakantiehuizen aan zee. Huur bijvoorbeeld een 10 persoons vakantiehuis Oostkapelle aan zee met 3, 4 of 5 slaapkamer, gratis wifi en faciliteiten zoals wasmachine en vaatwasser. Voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenweekend Oostkapelle.

roompot zeeland banner


10 persoons vakantiehuis Oostkapelle

Een vakantiehuis voor 10 personen in Oostkapelle huren? Er zijn enkele grote vakantiehuizen in Oostkapelle te huur welke geschikt zijn voor groepen van 10 personen. Huur bijvoorbeeld een 10 persoons vakantiehuis in Oostkapelle met 5 slaapkamers, gratis wifi, een wasdroger, wasmachine en veel speelgelegenheid voor de kinderen. Een ideaal 10 persoons vakantiehuis voor een familie vakantie met 4, 5, 6 of 7 kinderen. Deze particuliere vakantiewoning is niet geschikt voor een vakantie met huisdieren. Deze zijn hier niet toegestaan.

Vakantiehuis VZ1013 in Oostkapelle - Nederland - Zeeland - 10 personen img

Groot vakantiehuis Oostkapelle huren

Voor wie een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in Oostkapelle zoekt. Er zijn weinig grote vakantiehuizen of groepaccommodaties in Oostkapelle of directe omgeving te huur. In het nabijgelegen Serooskerke is een groot vakantiehuis voor 14 a 15 personen te huur. Indien u een groot vakantiehuis voor een grote groep in Zeeland zoekt, kunt u deze hieronder vinden. Groot vakantiehuis voor groep in Zeeland zoeken.


Vakantiehuis Oostkapelle particulier met sauna huren

Op zoek naar een particulier vakantiehuis in Zeeland met sauna? In Oostkapelle is een 4 persoons vakantiewoning met sauna te huur. Het leuke is dat dit een omgebouwde schuur is welke nu als luxe wellness vakantie accommodatie dienst doet. Deze vrijstaande vakantie boerderij met wifi in Oostkapelle is zeer mooi en rustig gelegen. Het is een echt landelijke vakantie accommodatie en niet ver van zee. Een leuk particulier vakantiehuis voor 4 personen met wifi niet ver van de zee. Voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die houden van het genot van een luxe vakantiewoning met prive sauna. Hier vindt u alle vakantiehuizen in Zeeland met sauna.


prive sauna opgieten

Hondvriendelijk vakantiehuis Oostkapelle huren

Op zoek naar een particulier vakantiehuis in Oostkapelle waar honden toegelaten worden? In enkele 2, 4, 6 en 8 persoons vakantiehuizen in Oostkapelle, Westkapelle en Domburg worden 1 of 2 honden toegelaten. Wil je het complete aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen in Zeeland zien??? Zie de link hieronder. Voor een vakantie met 1, 2, 3 of 4 honden in Zeeland. Ook voor een weekend met hond aan zee. Alle hondvriendelijke vakantiehuizen in Zeeland.


Last minute vakantiehuisjes Oostkapelle

Vakantiehuis Oostkapelle als last minute huren? Er zijn in Oostkapelle of elders in Zeeland altijd wel last minute vakantiehuisjes te huur. Ook voor een last minute vakantiehuisje aan zee in Zeeland. Aanbod last minute vakantiehuisjes in Zeeland.


landal huisje aan de kust banner