Een vakantiehuis aan het Veerse Meer huren

Op zoek naar een vakantiehuis Veerse Meer? Bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis Veerse Meer voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen? Bij ons vind je het grootste aanbod vakantiehuizen Veerse Meer en heel Zeeland. Ook voor een luxe villa met eigen aanlegsteiger Veerse Meer. Wist je dat het ook mogelijk een vakantiehuis of villa Veerse Meer met sloep te huren? Genieten aan en op het water.

roompot zeeland banner


Waar ligt het Veerse Meer?

Het Veerse Meer ligt in Noord-Beveland ( Zeeland ) en is een ideale plek voor mensen die tijdens hun vakantie willen surfen, vissen, surfen, duiken of een andere vorm van watersport willen bedrijven. Het Veerse Meer heeft een lengte van meer dan 20 kilometer, je vindt er ruimte en rust tijdens je vakantie in Zeeland.


zeilen op het veerse meer

Watersportvakantie Zeeland en Veerse Meer

Als je een vakantiehuis aan het Veerse Meer huurt, boek je de ideale watersportvakantie in Zeeland. De bekendste plaatsen aan het Veerse Meer zijn Veere, Kamperland, Kortgene en Arnemuiden. Maar er zijn meer leuke plaatsen aan het Veerse Meer waar je kunt kamperen, een hotel kunt boeken, met een camper kunt staan of een vakantiehuis kunt huren. Soms kan je ook een last minute Zeeland stacaravan aan het Veerse Meer huren.


Huisje Veerse Meer met eigen aanlegsteiger

Ook voor een vakantiehuis Veerse Meer met een eigen aanlegsteiger. Want ook een vakantie met de boot is ideaal in dit prachtige watersportgebied met zijn vele jachthavens, hotels en restaurants. Met name de jachthavens in Kamperland, Veere en Kortgene bieden veel mogelijkheden en zijn al een attractie op zich. Vakantiehuis Veerse Meer met eigen aanlegsteiger


zeilen met zonsondergang op een meer

Vakantiehuis Veerse Meer voor watersportvakantie huren

Prachtige jachthavens aan het Veerse Meer. Eén van de redenen waarom veel mensen een vakantiehuis aan het Veerse Meer willen huren, is dat er diverse jachthavens aan dit meer zijn.
Kamperland, Veere, Kortgene en Arnemuiden hebben een eigen jachthaven en het is ook mogelijk om hier een jacht of zeilboot te huren.


Vakantie met eigen boot Veerse Meer

Als je met je eigen boot op vakantie wilt, kan je een plekje bij één van de genoemde jachthavens aan het Veerse Meer huren of een vakantiehuis in Kortgene, Kamperland, Veere of Arnemuiden huren met een aanlegsteiger voor de boot. Veel vakantiehuizen aan het Veerse Meer liggen direct aan het water en dat biedt vele mogelijkheden voor een fantastische watersport vakantie. Een vakantiehuis op Noord-Beveland huren betekent zo ie zo dat u altijd in de buurt van water bent. Dat geldt ook voor een vakantiehuis in Wissenkerke of Colijnsplaat welke vlak aan de Oosterschelde en bij de Zeelandbrug ligt. Zie hier voor meer vakantiehuizen aan de Oosterschelde. Het is overigens ook mogelijk een luxe vakantiehuis in Kamperland, Colijnsplaat of Kortgene met privé sauna te huren.


zeilen in Zeeland

Vakantiehuis Veerse Meer met eigen aanlegsteiger boot huren

Een eigen aanlegsteiger bij uw vakantiehuis Veerse Meer. Indien u met de boot op vakantie wilt en op zoek bent naar een vakantiehuis Veerse Meer met een eigen aanlegsteiger, neem dan even contact met ons op. Geef aan ons door in welke periode u een dergelijk vakantiehuis me boot faciliteiten wilt huren en voor hoeveel personen. Wij kijken dan voor u of er vakantiehuizen aan het Veerse Meer met eigen aanlegsteiger beschikbaar zijn. Indien u een groot vakantiehuis of groepshuis aan het Veerse Meer zoekt, kunt u ook contact met ons opnemen.


Vakantiehuis Veerse Meer op vakantiepark huren

Huur een vakantiehuis aan het Veerse Meer op een Roompot Vakantiepark Zeeland. Roompot Vakantieparken exploiteert een groot aantal vakantieparken in Zeeland. Hieronder ook een aantal parken aan het Veerse Meer. Het bekendste Roompot Vakantiepark aan het Veerse Meer is het Water vakantiepark in Arnemuiden. Je kunt hier een luxe watervilla aan het Veerse Meer huren. Ideaal voor een watersport vakantie met de eigen boot. Of je nu een luxe vakantiehuis of villa aan het Veerse Meer zoekt voor 2, 4 of 6 personen of een 8 of 10 persoons vakantiehuis aan het Veerse Meer zoekt, op één van de Roompot Vakantieparken in Noord-Beveland vind je zeker je ideale vakantiehuis aan het water.


watersport op het meer

Vakantiehuis Veerse Meer voor surfvakantie boeken

Huur een vakantiehuisje Veerse Meer voor een surfvakantie. Veel surfers boeken hun vakantie aan het Veerse Meer omdat daar volop mogelijkheden zijn om te surfen. Als je als student of jongere een goedkope vakantie wilt boeken boek dan een kampeervakantie aan het Veerse Meer. Ook ideaal in het kader van jongeren groepsreizen. Het is overigens ook mogelijk om surfles aan het Veerse Meer ( bij Kamperland ) te krijgen.


Last minute vakantiehuis Veerse Meer boeken

Een last minute vakantiehuis in Zeeland boeken? Zeker aan het Veerse Meer komen regelmatig last minute vakantiehuisjes vrij Ook op de last minute vakantieparken van Roompot in Kamperland.


fietsvakantie in de natuur

Vakantehuis Veerse Meer voor fietsvakantie

Rondje Pontje Veerse Meer tussen Kamperland en Veere. Wie een unieke beleving tijdens zijn vakantie in Noord-Beveland zoekt en van fietsen houdt, moet zeker eens met de pont oversteken van Kamperland naar Veere. Je kunt met deze fietspont vanaf mei van Kamperland naar het historische stadje Veere en het is een echte belevenis. Je hoeft dit Rondje Pontje Kamperland-Veere niet te reserveren en kunt ter plaatse een kaartje kopen Groepen van meer dan 6 personen raden wij echter wel aan te reserveren. Ook bij een vakantie met kinderen in Zeeland is deze oversteek aan te raden net zoals een zeehonden excursie op de Oosterschelde. Zie Rondje Pontje


Vakantievilla huren met uitzicht op Veerse Meer

Een villa huren met vrij uitzicht op Veerse Meer? Wie een luxe villa aan het Veerse Meer zoekt met vrij uitzicht kan bijvoorbeeld even zoeken bij het aanbod Ruiterplaat Vakanties. Zij hebben diverse luxe villa’s met prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Ook voor een vakantievilla in Kamperland voor 8, 10, 12 of meer personen.


genieten met hond op strand zeeland

Vakantie met hond aan Veerse Meer

Het Veerse Meer is ook ideaal voor een vakantie met de hond. Het is mogelijk een vakantiehuis aan het Veerse Meer te huren waar honden zijn toegestaan. Indien je een huisje of bungalow op een Roompot Vakantiepark in Noord-Beveland of elders in Zeeland wilt huren, zijn per huisje of vakantiebungalow 1 of 2 honden of andere huisdieren welkom.


landal huisje aan de kust banner