Huisje aan het water Zeeland huren

Waarom het huren van een huisje aan het water in Zeeland een goed idee is.

Genieten van een vakantiehuisje Zeeland aan het water. Een vakantie aan het water geeft rust en dat geldt zeker voor het “water vakantie eiland” Zeeland. Ieder eiland is omring door water en in bijvoorbeeld Walcheren, Noord-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen, kan je ook een watervilla Zeeland huren. Of huur een huisje direct aan het water Zeeland voor 2, 4 6 of 8 personen.

roompot zeeland banner


Boek nu je huisje aan het water Zeeland.

Boek hier een particulier huisje aan water 2, 4, 6, 8, 10, 12 personen. Of huisje op vakantiepark Zeeland aan het water. Honden veelal welkom. Veel last minute vakantie aanbiedingen Zeeland.


met vrienden op de steiger

Huisjes Zeeland aan water, 2, 4, 6, 8 personen.

De meeste huisjes aan het water in Zeeland zijn geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen. Grotere groepen kunnen echter ook een 10, 12, 14 of 16 persoons vakantiehuis Zeeland direct aan het water huren. En voor groepen vanaf 16 personen zijn er groepsaccommodatie aan het water Zeeland te huur. Je kunt ook een villa met privé zwembad Zeeuwse kust huren.


Particulier huisje aan water of vakantiepark?

Bij de keuze van een vakantie aan het water heb je de keuze uit een particulier huisje of appartement aan het water Zeeuwse kust of het huren van een accommodatie op een vakantiepark Zeeland aan het water. In het 2e geval. Je kunt ook een huisje aan het water Zeeland met vissteiger of aanlegsteiger boot huren.


zeilen met kennissen in Zeeland

Waar een huisje aan het water in Zeeland huren?

Zeeland heeft met de Oosterschelde, de Westerschelde en het Veerse Meer veel te bieden. Rustzoekers en natuurliefhebbers boeken een vakantiehuisje aan het water bij Nationaal Park de Oosterschelde. Wandelaars, fietsers en liefhebbers van scheepvaart kiezen voor een vakantiehuis aan de Westerschelde en watersporters en vissers kiezen voor een huisje aan het water aan het Veerse Meer. Een vakantie met hond Zeeland kan je zowel aan het Veerse Meer en de Ooster- en Westerschelde boeken.


Huisje aan het water Zeeland met hond huren.

Zoals gezegd, honden zijn in nagenoeg heel Zeeland welkom. De Zeeuwse Kust is helemaal ingericht voor een vakantie of weekendje weg met honden. Eerder schreven wij over de ideale vakantie met hond Zeeland. Dat doe je bij voorkeur aan de Zeeuwse kust en in een plaats met een honden strand. Voorbeeld van plaatsen in Zeeland waar je honden stranden hebt en huisje met hond aan het water kunt boeken zijn Vrouwenpolder, Kamperland, Renesse en Cadzand-Bad. De laatste plaats ligt in Zeeuws-Vlaanderen. Het is ook mogelijk een huisje met hond in Zeeuws-Vlaanderen te boeken.


hond op het strand aan het genieten

Last minute huisjes Zeeland aan het water

Veel vakantiehuisjes aan het water aan de Zeeuwse kust zijn buiten het hoogseizoen om als last minute te huur. Dat kan aantrekkelijk zijn als je bijvoorbeeld in de mei- of herfstvakantie een goedkoop vakantiehuisje Zeeland zoekt. Meg name in de herfstvakantie kan je bij de diverse vakantiepark Zeeland aantrekkelijke aanbiedingen vinden. Voor de beschikbaarheid van een particulier huisje Zeeland kijk je bij voorkeur op de website van Zeeland.Net. Daar vind je vele rubriekadvertenties van particuliere verhuurders van vakantiehuisjes aan het water. Zie hier de particuliere vakantiehuis advertenties op Zeeland.Net Prikbord.


Scheepvaart op de Oosterschelde

Huisje aan het water Zeeland voor 2 personen huren

De meeste mensen die in het naseizoen een huisje aan het water huren, zijn met 2 personen. Vooral 50 en 65 plussers huren graag een huisje aan de Zeeuwse kust in het naseizoen. Bijkomend voordeel is dat de prijzen van de huisjes lager zijn, het rustiger is op de weg en strand en je voor weinig geld een huisje met sauna in Zeeland kunt huren. In Zeeland vind je nauwelijks files. Het is de perfecte plek voor een autovakantie, fietsvakantie, wandelvakantie, watersportvakantie of visvakantie.


Steeds meer mensen huren een huisje aan het water in Nederland. En steeds meer mensen mensen kiezen een vakantiehuis aan het water in Zeeland. De provincie Zeeland doet veel om het toerisme aan het water te bevorderen. Zo ontdekken steeds meer Vlamingen Zeeland de plek voor een ultieme vakantie aan het water.

ontspannen op de aanlegsteiger

Huisje aan water Veerse Meer

Het Veerse Meer is en blijft en fantastische plek voor een watersport vakantie. Nauwelijks snelle motorboten maar wel veel zeilboten, zeilscholen, sloepen en ander vaartuigen met een beperkte snelheid. Dat maakt het Veerse Meer een ideaal gebied voor watersporters én rustzoeker. Aan het water komt iedereen tot rust. Dat is zeker van toepassing als je een vrijstaand vakantiehuisje aan het Veerse Meer hebt geboekt met een aanlegsteiger voor de boot.


landal huisje aan de kust banner