Zeeland ook in september aantrekkelijk

Er is veel in september in Zeeland te doen.

Wie Zeeland in september wil bezoeken en van leuke activiteiten houdt, zit in Zeeland goed. Want ook in september en oktober worden er nog tal van activiteiten in Zeeland georganiseerd. Hieronder wat tips en voorbeelden. Leuk om je citytrip september in Zeeland te boeken. Ook aantrekkelijk voor een lang weekend of vakantie Zeeland.

Open monumentendag Zeeland in september.

Op 8 september 2018 werd de open monumentendag weer in Zeeland gehouden.
De open monumentendag Zeeland biedt inwoners en toeristen gratis de mogelijkheid om monumenten te bezoeken die normaal gesproken gesloten zijn voor het publiek. Steden zoals Zierikzee, Goes en Middelburg hebben talloze monumenten en de provincie Zeeland doet er alles aan om deze monumenten te promoten. Rond deze open dagen worden er allerlei activiteiten georganiseerd waaronder historische klederdrachten en muziek. Dit jaar werd de open monumentendag in heel Nederland op 8 september gehouden. Ook in 2019 zijn de monumenten zoals kerken, musea, landgoederen en bijzondere gebouwen weer voor het publiek opengesteld. Ook leuk voor een citrytrip Zeeland.

Activiteiten rond de natuur Oosterschelde.

De Oosterschelde in Zeeland is het grootste natte en open natuurgebied van Nederland. Het onderwaterleven van de Oosterschelde is overweldigend mooi en er groeien mooie koralen en zeewier soorten. Ook vind je in de Oosterschelde nog de bruinvis, zeehonden en vele vissoorten en schaaldieren. In de maanden september en oktober worden er diverse activiteiten rond de Oosterschelde georganiseerd. Ben je benieuwd naar de verborgen geheimen van de Oosterschelde?? Wil je meer kennis krijgen van zeewieren en de onderwaterwereld? Visit Zeeland in september!

Jazzfestival in september in Zeeland

Veel muziekfestivals in Zeeland in september! van 12 tot 16 september 2019 vindt in Domburg het beroemde jazz festival plaats. Je vindt hier meer informatie over het jazzfestival Domburg en het huren van een vakantiehuis in Domburg.