Bebouwing en vakantiehuizen langs de Zeeuwse Kust

Steeds meer vakantiehuizen langs de Zeeuwse Kust, positief of negatief?

Eén van de charmes van de Zeeuwse Kust is dat er relatief weinig bebouwing langs de kust is. De Zeeuwse kust is weids en gevarieerd. De laatste tijd worden er echter steeds vaak bouwplannen gelanceerd voor nieuwe vakantieparken en vakantiehuizen aan de Zeeuwse Kust. Goed nieuws voor de recreatiebranche en economie in Zeeland maar minder goed nieuws voor de ecologie en de natuur. Waar gebouwd wordt heb je schade aan de natuur. Zijn er nog niet genoeg vakantiehuizen en vakantieparken in Zeeland?

Steeds meer toeristen willen een vakantiehuis in Zeeland aan de kust huren.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat met name de Zeeuwse Kust zich in een stijgende belangstelling mag verheugen. Met name toeristen uit Duitsland hebben Zeeland en de schoonheid van de kust ontdekt en gaan hier graag op vakantie. Duitse toeristen zijn helemaal gek van de zee terwijl ook het Veerse Meer in zeer populair is bij onze Oosterburen. Duitsers zijn gesteld op luxe, de zee, wellness en privacy. Vandaar dat er in Zeeland steeds meer luxe vakantiehuizen aan de kust van Zeeland gebouwd worden. Met name luxe vakantiehuizen met jacuzzi en sauna zijn bij Duitse toeristen populair. Ook rookvrije vakantiehuizen in Zeeland zijn zeer gewild alsmede huisdiervriendelijke vakantiehuizen aan de kust.

Als particulier investeren in een luxe vakantiehuis aan zee in Zeeland.

Projectontwikkelaars en partijen als Roompot Vakantieparken betrekken steeds vaker particuliere investeerders bij de bouwplannen. Een luxe vakantiehuis in Zeeland kopen is volgens velen ook een interessante en rendabele investering. Zo kan je op dit moment als particulier bij Roompot Vakanties investeren in watervilla’s in onder andere Kamperland. Hier kan in in luxe vakantiehuizen Kamperland investeren. Met een verwacht rendement van rond de 7 % een interessante investering in vakantie projecten in Zeeland.

Grens aan bebouwing Zeeuwse Kust.

Wij van vakantiehuis-zeeland.be hopen dat er een grens getrokken wordt voor wat betreft nieuwe vakantieparken en luxe vakantiehuizen aan de Zeeuwse Kust. Zeeland is prachtig, te veel bebouwing aan de kust zal uiteindelijk toeristen afschrikken. We hopen op een evenwicht tussen de natuur en de economische belangen van het toerisme in Zeeland. Een vakantiewoning aan zee in Zeeland huren is fantastisch, het uitzicht moet echter wel vrij blijven! Ruimte en rust zijn van levensbelang voor mens en dier.