Kats, unieke plaats in Zeeland

Vakantie Zeeland, zeker Kats eens bezoeken.

Wie een korte of lange vakantie in Zeeland heeft geboekt, moet zeker eens Kats bezoeken. In Kats wonen niet alleen veel kunstenaars en vrijgevochten types, de ideale ligging en opzichte van Goes, Colijnsplaat, Zierikzee en de Oosterschelde maken dat Kats en omgeving meer dan waard zijn om te bezoeken. Zeker ook voor een lang weekend Zeeland. Huur eens een vakantiehuis met omheinde tuin in Kats of omgeving en geniet van een optimale privacy en rust. Drink een wijntje, streekbier en geniet van de ongedwongen sfeer tijdens uw vakantie in één van de mooiste en meest bijzondere plaatsjes van Zeeland.

Kunstenaars vinden veel inspiratie in Kats.

De omgeving van Kats is inspirerend en rustgevend. Maar mensen tolereren elkaar ook makkelijk. Dat zijn redenen waarom veel kunstenaars en mensen met een creatief beroep in Kats zijn komen wonen. Kats heeft nog geen 400 inwoners maar er is van alles te doen. De kunstenaars houden regelmatig exposities in hun mooie dorp. Jong en Oud voelen zich in Kats thuis en iedereen is welkom. Voor een gastvrij verblijf in een vakantiehuis in Zeeland zoals in Kats of omgeving.

De Zeeuwse Rozentuin ligt in Kats.

Wie een vakantie Zeeland boekt en van rozen, bloemen, planten en bijzondere parken en tuinen houdt, moet zeker eens De Zeeuwse Rozentuin bezoeken. Het is een bijzondere landschapstuin en kwekerij. De Zeeuwse Rozentuin heeft de grootste sortering rozen van Nederland en misschien zelfs wel heel Europa. In de landschapstuin van maar liefst 5 hectare kijk je je ogen uit. In het restaurant met terras van de Zeeuwse Rozentuin kan je culinair genieten en er worden regelmatig gratis concerten gegeven. Voor de zomer 2018 liggen de concertdata al vast: 21 juli 2018, 4 augustus 2018, 11 augustus 2018. De toegang voor deze muziek concerten is gratis.

Vakantiehuis Zeeuwse Rozentuin huren.

Er zijn in Kats nauwelijks vakantiehuizen te huur. U kunt echter een rustig gelegen vakantiehuis in de Zeeuwse Rozentuin zelf huren en genieten van de prachtige bloemen en heerlijke geuren. Informatie bij de Zeeuwse Rozentuin. Daarnaast zijn er altijd wel last minute vakantiehuizen in Zeeland te huur, ook in de omgeving van Kats en Goes. Zoek hier een last minute vakantiehuis.