Fietsen Zeeland hotel naar hotel

Van hotel naar hotel fietsen tijdens je fietsvakantie Nederland.

Wie een fietsvakantie Zeeland wil boeken en van hotel naar hotel fietsen, heeft diverse mogelijkheden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Noord-Brabant, Drenthe of Overijssel is het wat moeilijker om een meerdaags fietsarrangement te boeken bij één hotelketen zoals bijvoorbeeld bij Fletcher. Er zijn veel minder hotels van één hotelketen op de diverse eilanden gevestigd. Je kunt bijvoorbeeld wel van een fletcher hotel naar een City hotel boeken bijvoorbeeld. Er zijn zo een 23 hotels in Zeeland.

roompot zeeland banner


Van eiland naar eiland fietsen

Wat fietsen in Zeeland van hotel naar hotel zo bijzonder maakt, is dat je van eiland naar eiland kunt fietsen en de afstanden goed per fiets te overbruggen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld van Noord-Beveland naar Walcheren fietsen of van Schouwen-Duiveland naar Noord-Beveland. Je kunt ook bijvoorbeeld met de trein naar Vlissingen rijden, daar de veerboot nemen en in Schouwen-Duiveland gaan fietsen. Omdat Zeeland uit 6 eilanden bestaat, kan je ook een 6 of 5 daagse fietsvakantie Nederland boeken. Je fietst dan iedere dag weer naar een ander eiland en overnacht telkens in een ander hotel op een Zeeuws eiland. Zeeland is ideaal voor een avontuurlijke fietsvakantie Nederland.

fietsen in de natuur

bungalows aan zee banner

Fietsen in Zeeland van hotel naar hotel met de eigen fiets.

Indien je van hotel naar hotel in Zeeland wilt fietsen, kan je dat het beste doen met de eigen fiets. Er zijn bij de diverse hotels in Zeeland wel fietsen te huur maar dan moet je de fiets na je fietsvakantie bij dat hotel ook weer inleveren en dat is niet handig als je van hotel naar hotel in Zeeland fiets. Gelukkig zijn er wel goede fietsroutes Zeeland beschikbaar. Dat maakt je fietsvakantie Zeeland weer wat eenvoudiger.


Geen Klavertje 4 arrangementen in Zeeland.

In Zeeland is het helaas niet mogelijk om bij Fletcher een Klavertje 4 arrangement te nemen zoals je dat wel in Gelderland of Drenthe kunt. Je zult zelf voor overnachtingen en fietsroutes moeten zorgen alsmede voor bagagevervoer. Aan te raden is om de dagelijkse fietsroutes en hotels Zeeland vooraf te plannen en je hotelkamer met ontbijt vooraf te reserveren. Dan weet je zeker dat je een hotelkamer hebt na een lange dag fietsen en na of voor het eten onder de douche kunt stappen.

fietsvakantie in de natuur

Hotel met fietsarrangement Zeeland boeken

Indien je op ziet tegen het fietsen met veel bagage en wel Zeeland als favoriete vakantiebestemming ziet, kan je ook kiezen voor een georganiseerde fietsvakantie Zeeland inclusief overnachting en bagagevervoer of een 4 of 5 daags hotel met fietsarrangement Zeeland boeken. Je fietst in het laatst geval dan niet van hotel naar hotel in Zeeland maar overnacht in één hotel en maakt vanuit daar mooie fietstochten.


Noord-Beveland

Indien je graag langs de Oosterschelde fiets of Veerse Meer is het boeken van een hotel in Noord-Beveland een goede keuze. Hier vind je de mooiste fietsroutes van Zeeland. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een verblijf in een vakantiehuis Noord-Beveland. Kamperland is dan een goede plek een vakantiehuis Zeeland te huren. En, tip. Een huisje Zeeland met sauna huren, is ideaal voor fietsers. Niets is zo fijn dan na een lange fietsdag genieten van een infraroodsauna of Finse sauna.

landal huisje aan de kust banner