Groepsaccommodatie Middelburg huren

Voor groepen die een groepsaccommodatie in Middelburg of omgeving willen huren.

Groepsaccommodatie Zeeland huren? Misschien in Middelburg? Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en ligt op het eiland Walcheren. Middelburg heeft rond de 50.000 inwoners maar jaarlijks bezoeken tienduizenden toeristen deze stad met zijn vele monumenten. Overigens veel mensen boeken hun groepsuitje of vakantie Zeeland in Walcheren. Ook al omdat de bekende plaatsen Domburg, Oostkapelle, Westkapelle, Vlissingen en Zoutelande op dit uniek eiland liggen. Daarnaast vind je op 5 kilometer afstand de historische plaats Veere.

roompot zeeland banner

Plaatsen in de buurt van Middelburg

Wie een groepsaccommodatie Middelburg zoekt, ontdekt al snel dat in de stad zelf en geen grote vakantiehuizen of groepsaccommodaties. Op het eiland Walcheren zijn echter wel grote accommodaties voor groepen te huur zoals deze 15 persoons groepsaccommodatie in Vrouwenpolder of deze 20 tot 26 persoons groepsaccommodatie in Grijpskerke Ook is het mogelijk deze 18 persoons groepsaccommodatie Domburg te huren.

heerlijke huisjes aan zee banner


met vrienden op de steiger

Alternatief, groepsaccommodatie in Vlissingen huren

Indien jullie groep niet groter is dan 16 personen, hebben we een geweldig alternatief. Je kunt aan de rand van Vlissingen overnachten in een verbouwde watertoren. Vlak aan de kust, de boulevard en het centrum. Lees hier alles over deze bijzonder groepsaccommodatie Walcheren en als je de stad Middelburg mooi vindt, moet je ook zeker het historische centrum van Vlissingen bekijken.


de jachthaven van Vlissingen

Méér groepsaccommodaties Zeeland

Is er in de omgeving van Middelburg geen groepsaccommodatie Zeeland beschikbaar? Overweeg dan als groep op één van de andere eilanden Zeeland te overnachten. In Zuid-Beveland vind je een beperkt aantal accommodaties voor grote groepen. OP het Roompot vakantiepark Veerse Kreek is een 16 persoons groepsaccommodatie aan het water te huur. En, in Wemeldinge, ook in Zuid-Beveland kan je een groepsaccommodatie Zeeland huren voor groepen tot 48 personen. De afstand Wemeldinge- Middelburg is 33 kilometer. Met de auto of bus ben je binnen 35 minuten in Middelburg.


groep vrienden op het strand

Groepsaccommodatie Noord-Beveland huren

Als tweede alternatief is er nog Noord-Beveland met plaatsen zoals Kamperland en Kortgene. In Kamperland is op Noordzee Résidence De Banjaard deze 16 persoons groepsaccommodatie te huur. Vlak bij het strand en de Noordzee. Ook geschikt voor een vriendenweekend Zeeland.


landal huisje aan de kust banner