Groot vakantiehuis Zeeland 16 personen

Een bijzonder en groot vakantiehuis voor 14 tot 16 personen in Zeeland.

Wie op zoek is naar een 14 tot 16 persoons vakantiehuis in Zeeland, moet zeker even kijken naar dit grote vakantiehuis met sauna en whirlpool in Zuid-Beveland.
Dit luxe, wellness vakantiehuis is geschikt voor groepen tot en met 16 personen en heeft maar liefst 5 slaapkamers, een privé sauna en whirlpool.

Hier vind je meer grote vakantiehuizen Zeeland met 5 of meer slaapkamers.

Ideaal vakantiehuis Zeeland voor familieweekend.

Dat maakt dit grote vakantiehuis in Zeeland zéér geschikt voor een familieweekend, vriendinnenweekend of vriendenverblijf. Omdat dit grote vakantiehuis in ’s Heer Abtskerke ( nabij Goes ) ook over een kinderbedje, kinderstoel en kinderbox beschikt is deze accommodatie ook geschikt voor een verblijf met kleine kinderen. Er is ook een speelplaats voor kinderen met trampoline en schommel. Dat maakt dit groepsverblijf in Zeeland ook geschikt voor een familieweekend met kinderen.

Twee honden welkom in dit grote vakantiehuis nabij Goes.

De huiseigenaar heeft aangegeven dat er in dit wellness vakantiehuis met privé sauna 2 honden of andere huisdieren welkom zijn. Bij het reserveren van deze accommodatie moet dit wel aangegeven worden.

Roken niet toegestaan in dit 16 persoons vakantiehuis.

Gelukkig is roken niet toegestaan in dit luxe en vrijstaande vakantiehuis nabij Goes. Voor diegenen die een groot vakantiehuis in Zeeland zoeken waar wel gerookt mag worden. Er zijn enkele grote vakantiehuizen in Zeeland te huur waar roken wel is toegestaan.

Meer vakantiehuizen in Zeeland voor groepen.

Indien je op zoek bent naar een groot vakantiehuis Zeeland voor een groep, is het goed om te weten dat er meer vakantiehuizen in Zeeland zijn die geschikt zijn voor grote groepen.

Zo is er in Renesse een groot vakantiehuis te huur welke geschikt is voor groepen van 30 tot 40 personen en in Ellemeet een 40 of 70 persoons groepsaccommodatie.
Ook ideaal voor een schoolkamp in Zeeland.

Vind hier meer vakantiehuizen Zeeland voor groepen.