Kamperland is volop in ontwikkeling

Er gebeurt veel in Kamperland.

Kamperland, een badplaats aan het Veerse Meer in Noord-Beveland is een toeristenplaats volop in ontwikkeling. Niet alleen wordt er een Aldi en watervilla’s in Kamperland gebouwd en komt ook steeds meer ruimte voor spirituele activiteiten zoals Tai Chi en Yoga.
Kamperland is veelzijdig en de ideale plek voor het huren van een vakantiehuis aan het strand in Zeeland.

Nieuwe Aldi komt er in Kamperland.

Eén van de redenen waarom Kamperland zo populair is bij Duitsers en Vlamingen is dat er een grote Albert Heijn zit met voldoende parkeergelegenheid. Een prima supermarkt voor de dagelijkse vakantie boodschappen. Maar je vindt in Kamperland ook een warme bakker met postkantoor, verschillende kleding mode winkels en een soort warenhuis waar je bijna alle denkbare artikelen kunt kopen. Met een goede snackbar, kadowinkel en diverse restaurants heeft Kamperland ook de verwende toerist veel te bieden.

VVV Kamperland, bron van vakantie informatie Zeeland.

Kamperland is één van de weinige plaatsen op Noord-Beveland met een eigen VVV kantoor.
Bij de VVV Kamperland hebben ze toeristenkaarten en kennen ze de mooiste plekjes van Noord-Beveland. Ze weten ook bij deze VVV op de Veerweg waar er activiteiten georganiseerd worden in Zeeland. Daarnaast heeft met informatie over beschikbare vakantiehuisjes in Zeeland.

Men heeft ook informatie over vakantiehuizen voor groepen in Zeeland. Het is ook mogelijk een vakantiehuis Kamperland voor een groep te huren, bijvoorbeeld een groot vakantiehuis Kamperland voor 10 of 12 personen.
Zoek hier je vakantiehuis Kamperland.

Banjaardstrand, parel van Kamperland en Noord-Beveland.

Het Banjaardstrand is één van de mooiste en schoonste stranden van Zeeland. Aan dit strand vind je diverse vakantieparken en strandtenten. Het Banjaardstrand in Kamperland is ideaal voor een strandvakantie met kinderen in Zeeland.

Bouw van Watervilla’s in Kamperland.

Vlak bij de jachthaven van Kamperland worden moderne watervilla’s gebouwd. Deze luxe vakantevilla’s zullen al in 2018 opgeleverd worden. Een unieke kans om je eigen vakantieplek in Kamperland te kopen

Tai Chi en Yoga in Kamperland.

Kamperland heeft ook de spirituele reiziger veel te bieden. Van yoga op het strand tot Tai Chi. Voor een spirituele vakantie Zeeland ga je ook naar Kamperland.