Jachthavens in Zeeland en watersportvakantie

Veel jachthavens in Zeeland, ideaal voor een watersport vakantie of weekend.

Wie aan Zeeland denkt, denkt aan water. Met onder andere het Grevelingenmeer, Veerse Meer, Oosterschelde en Westerschelde biedt deze watersport provincie bij uitstek vakantiemogelijkheden voor watersporters. Een vakantie met de eigen boot of een huursloep, als watersporter kun je nooit genoeg van Zeeland krijgen. Veel plaatsen en vakantieparken in Zeeland hebben een eigen jachthaven. Ook op Goeree Overflakkee ( Zuid-Holland, grens met Schouwen-Duivenland, vind je veel watersport mogelijkheden.

Vakantiehuis Zeeland aan water huren.

En je kunt overal een vakantiehuis Zeeland huren waar je vlak bij het water bent. Soms is het zelfs mogelijk een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger te huren, zoals bij een vakantiehuis aan het Veerse Meer. Aan het Veerse Meer zijn er verschillende plaatsen met een grote jachthaven. Kijk maar eens naar de vakantiehuizen in Kamperland en Kortgene.

Watersportvakantie aan de Oosterschelde.

Ook aan de Oosterschelde vind je diverse plaatsen met een eigen jachthaven. Voorbeelden hiervan zijn Colijnsplaat, Goes en Kats. Ook de Oosterschelde is ideaal voor een watersport vakantie en je kunt er een vakantiehuisje huren met eigen aanlegsteiger. Vakantiehuizen aan de Oosterschelde hebben altijd een unieke ligging. En, je kunt een vakantiehuisje met aanlegsteiger voor 2, 4 of 6 personen aan de Oosterschelde huren maar er zijn ook grote vakantiehuizen voor 8 of 10 personen beschikbaar.
Zie ook de vakantiehuizen van Oosterschelde Waterresort.

Het Grevelingenmeer, ook leuk voor een watersportvakantie.

Het Grevelingenmeer ligt tussen Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee. Schouwen-Duivenland hoort bij Zeeland en Goeree-Overflakkee bij Zuid-Holland.
Er zijn op en rond het Grevelingenmeer veel mogelijkheden voor watersporters. Ook aan het Grevelingenmeer vind je diverse jachthavens. Als je een watersportvakantie in de buurt van het Grevelingenmeer wilt boeken, kan je bijvoorbeeld een vakantiehuisje in Burgh-Haamstede huren.