Last minute Zeeland Dishoek

Boek hier je last minute Zeeland Dishoek.

Waarom een last minute Zeeland Dishoek boeken? Dishoek, een plaats aan de kust van Walcheren, ligt tussen Groot-Valkenisse, Koudekerke en Vlissingen in. Samen met Zoutelande, heeft Dishoek misschien wel de mooiste duinen van heel Zeeland. De ligging nabij Vlissingen maakt deze badplaats Dishoek met zijn diverse vakantieparken, Venebabos en campings uniek.

Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Een luxe last minute Zeeland Dishoek boeken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden een last minute vakantieverblijf bij het vakantiedorp Roompot Noordzee Résidence Dishoek te huren. Daar vind je luxe huisjes en wellness villa’s voor groepen van 4 tot en met 9 personen. Het is hier mogelijk een last minute bungalow Zeeland, Dishoek, te huren met infraroodsauna. Ideaal voor bijvoorbeeld een ast minute vakantie Zeeland in de herfstvakantie. Overigens heeft de 8 persoons villa De Ruyter Luxe, maar liefst 4 slaapkamers en 4 badkamers. Voor een super luxe last minute vakantie Zeeland, Dishoek.

Roompot Noordzee Residence Dishoek omgeving

Géén last minute Zeeland beschikbaar in Dishoek?

Zoutelande of Westkapelle. En Domburg is zeker ook een optie indien je een last minute bungalow of vakantievilla op een luxe vakantiepark aan de Zeeuwse kust wilt boeken. Kijk eens naar de mogelijkheden bij Buitenhof Domburg of een ander last minute Zeeland huisje

Last minute Zeeland camping Dishoek

Wie denkt dat je op camping Dishoek alleen kunt kamperen, heeft het mis. Er is ook een familie bungalow voor 6 personen op camping Dishoek te huur en het is zelf een bungalow Dishoek met ligbad. Op camping Dishoek, met ligging direct aan de duinen en strand, zijn honden van harte welkom. Het is dus ook een prima locatie voor een vakantie met hond Dishoek.

zonsondergang strand

Last minute huisje Dishoek huren particulier

In Dishoek en directe omgeving zijn ook particuliere huisjes en villa’s te huur. Onder andere in het Venebabos en omgeving. Het Venebabos ligt officieel nog in Koudekerke maar is feitelijk ook in de omgeving van Dishoek. Het Venababos is een kleinschalig vakantiepark. Aan het begin van het park aan de duinkant bevindt zich een Spar waar je de dagelijkse boodschappen kunt halen. Een prima locatie voor een last minute Zeeland Dishoek/Koudekerke. Je kunt bij deze Spar Venebabos ook een fiets huren en per milieuvriendelijk vervoermiddel de Zeeuwse Kust en leuke plaatsen in de omgeving verkennen.

Boodschappen doen bij Aldi of Jumbo in Koudekerke

Nog een goede reden om een last minute huisje in Dishoek te huren, is dat je de dagelijkse én luxe boodschappen kunt doen bij de Aldi en de Jumbo in Koudekerke. Deze supermarkten in Koudekerke zijn pas begin juli 2022 geopend en zijn binnen 5 auto minuten vanaf Dishoek bereikbaar. Veel parkeerruimte en gratis parkeren bij deze grote supermarkten. De Jumbo biedt de laagste prijsgarantie wat je last minute vakantie Zeeland nog goedkoper kan maken. Het adres van de Jumbo Koudekerke is Duinstraat 18a 4371 AZ Koudekerke. De Aldi zit aan de Duinstraat 18b. De Jumbo is op zondag gesloten. De Aldi Koudekerke is geopend op zondag tot 18.00 uur.

spelen op het strand zeeland

Goed per auto bereikbaar

Dishoek is in tegenstelling tot Koudekerke niet zo goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de auto naar Dishoek rijden is de beste optie ofschoon je vanuit Vlissingen binnen 15 minuten met de fiets in Dishoek bent en je de fiets met de trein mee zou kunnen nemen. Bij de NS is een vouwfiets gratis. Voor een gewone of E-Bike betaal je. Overigens kan je ook een OV fiets bij NS Vlissingen huren. Voor velen blijft een last minute autovakantie de beste manier om de vakantiebestemming te bereiken. En dat is zeker het geval bij het boeken van een last minute Zeeland Dishoek.