Vakantiehuis kopen in Zeeland

Vakantiehuis kopen in Zeeland, optimaal rendement.

Waarom het kopen van recreatie onroerend goed in Zeeland aan te bevelen is. Nu het spaargeld in Nederland bijna niets oplevert en de rente op spaarrekeningen ruim onder de procent is gedaald, zoeken veel mensen naar alternatieven om toch nog een goed financieel rendement uit het spaargeld te halen. Eén van de meest solide en rendabele manieren om je geld te investeren is dat te doen in onroerend goed en in het bijzonder in dat van vakantiehuizen, villa’s en vakantieparken aan de Zeeuwse Kust. Een vakantiehuis Zeeland is een prima investering.

Investeren met gegarandeerd rendement in vakantieparken Zeeland.

Grote organisaties zoals Roompot Vakantieparken bouwen onder andere in Kamperland diverse luxe vakantieparken waarbij ze geld proberen aan te trekken van particuliere investeerders. Hierbij kunnen ze een gegarandeerd verhuur rendement geven zodat je als particuliere investeerder altijd een hoger rendement krijgt dan op een spaarrekening. Een gegarandeerd rendement tussen de 5 en 7 procent is soms haalbaar.

Vakantiehuis Zeeland kopen voor eigen gebruik.

Het kopen van een appartement, villa of vakantiehuis in Zeeland is niet alleen goed voor jou als investeerder. Je kunt je eigen vakantie accommodatie natuurlijk ook zelf gebruiken. Zeeland is één van de mooiste vakantiegebieden van Nederland en de Zeeuwse Kust met zijn unieke flora en fauna is gewoon fantastisch. De Oosterschelde met zijn Neeltje Jans, de vele zandstranden en de beschermde status als Nationaal Park is een geweldig gebied om er vakantie te vieren maar ook het Veerse Meer en de Noord Zee is geweldig. Je eigen vakantiehuis in Zeeland kopen, betekent ook zelf je vakantiemogelijkheden vergroten.

Economie en ecologie, ook een strijd in Zeeland.

Zoals overal in de wereld vormt toerisme ook een bedreiging voor de natuur. In Zeeland worden er in rap tempo veel nieuwe vakantieparken bijgebouwd en met name op Noord-Beveland explodeert de boel. Gelukkig worden niet alle aanvragen om nieuwe vakantieparken en villa parken in Zeeland te mogen bouwen door het bestuur van de Provincie Zeeland toegewezen en is nog genoeg ruimte om volop te kunnen genieten. Het unieke van Zeeland, de prachtige kusten en weidsheid, kunnen alleen behouden worden als er een grens wordt gesteld aan de bouw van nieuwe bungalowparken. Ook een investering in een bestaand vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust is een prima investering. Economie en ecologie in Zeeland, nog wel redelijk in verhouding.