Vakantiehuis Zeeland, Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede, een mooie plek om een vakantiehuis Zeeland te huren.

Zoek hier uw vakantiehuis Burgh-Haamstede

Burg Haamstede ligt op het mooie eiland Schouwen-Duiveland en is om meerdere redenen een unieke plek voor een vakantie in Zeeland. Indien je een vakantiehuis Zeeland zoekt op een plek met brede stranden, unieke boswachterijen, zeer aantrekkelijke wandelroutes en vele mogelijkheden om wat te drinken en uit te eten, is Burg Haamstede wat voor jou. Gelegen naast de bekende badplaats Renesse, boswachterij Westenschouwen en op fietsafstand van de historische plaats Zierikzee, is Burg-Haamstede dé plaats in Zeeland om een vakantiewoning te huren. Ook voor een vakantiehuis met hond in Burg-Haamstede.

Wandelen langs de kust van Burgh-Haamstede en zeehonden spotten.

Als je van wandelen houdt dan is Zeeland de plaats om te zijn. Langs de hele Zeeuwse kust lopen fantastische wandelroutes en de bekende Europeese wandelroute E9 loopt zelfs door Burg Haamstede. Het is mogelijk een vakantiehuis in Burgh-Haamstede te huren met uitkomst op de kust en zeehonden te spotten. Op de drooggevallen zandplaten langs de kust van Renesse en Burgh-Haamstede vind je regelmatig groepen zeehonden die daar liggen te zonnen en relaxen. Als je van zeehonden houdt en ze nog nooit gespot hebt, is dit een unieke reden een vakantiehuis Zeeland te huren.

De VVV Zeeland informeert je over alle toeristische mogelijkheden in Burgh-Haamstede.

Als je onafhankelijke informatie wilt over het huren van een vakantiehuis in Zeeland, Schouwen-Duivenland of specifiek Burgh-Haamstede of Renesse is de VVV Zeeland de aangewezen. Zij hebben niet alleen informatie over evenementen en markten in Zeeland maar hebben ook fietskaarten, wandelkaarten, adressen van particulieren waar je een vakantiehuis Zeeland kunt huren maar ook praktische informatie over winkels en restaurants en dergelijke. De medewerkers van de VVV Zeeland zijn professionals en helpen je graag op weg ter voorbereiding of invulling van je vakantie Zeeland. Ook als je een weekendje Burgh Haamstede wilt boeken. Hier vind je alle VVV informatie over Burgh Haamstede.

Vakantiehuis huren in Burgh-Haamstede.

Je kunt in Burgh Haamstede een vakantiehuis huren voor 2 tot 8 personen. Het is mogelijk een huisje of appartement te huren in deze badplaats welke op minder dan 500 meter van de kust ligt. Hond mee op vakantie? In enkele vakantiehuizen met vrije tuin Burg-Haamstede zijn huisdieren toegestaan.

Bungalowparken in Burg Haamstede.

Op Burg-Haamstede liggen enkele bungalowparken waar het aangenaam vertoeven is. Zo biedt Landal diverse bungalowparken aan in Burg Haamstede. Bekende Landal Green bungalowparken in Burgh Haamstede zijn Resort Haamstede, een luxe bungalowpark met kinderbungalows en groepsaccommodaties en villapark Livingstone. Op het Landal park Livingstone kunt u luxe 4 en 6-persoons bungalows huren. Hierbij kunt u een luxe bungalow met privé sauna huren. Eén van de wellness bungalows op Schouwen-Duiveland.