Breezand, fantastische plaats voor vakantie Zeeland

Breezand, misschien wel de fijnste plek om in Zeeland op vakantie te gaan.

Breezand in Zeeland is een fantastische plek om een vakantie Zeeland te boeken. Nergens anders in Zeeland zijn de stranden zo breed als in Breezand en doet de kustlijn zo mediterraans aan. Breezand is een badplaats in Zeeland om verliefd op te worden. Je kunt via deze website een vakantiewoning Breezand huren, ook als je op zoek bent naar een last minute vakantiehuis in Zeeland. Lees hieronder waarom Breezand voor veel Vlamingen een vaste vakantiebestemming in Zeeland is.
Je vindt Breezand onder Vrouwenpolder.

Particuliere vakantiehuisjes Breezand/Vrouwenpolder

Vakantie met hond in Breezand.

Breezand is een ideale plek om een vakantie met de hond in Zeeland te vieren. Op het enorme strand zijn honden toegestaan en bij de strandtenten staat bijna altijd een drinkbak met schoon water klaar. Ook honden vind het in Breezand en Vrouwenpolder geweldig.

Waar ligt Breezand?

Breezand ligt in Noord-Beveland, volgens velen het mooiste eiland van Zeeland. Het ligt bij Vrouwenpolder en niet ver van bekende vakantieplaatsen zoals Kamperland, Domburg, Oostkapelle en Westkapelle. Breezand heeft niet alleen ontzettend brede stranden, vele restaurants en strandtenten, vakantieparken, zomerhuisjes, strandhuisjes, hotels en appartementen, in Breezand en omgeving kan je van alles doen en beleven. Door de ligging aan de Noordzee en ligging nabij het Veerse Meer biedt deze plaats alles voor een zeer gevarieerde vakantie. Breezand ligt ook op fietsafstand van de Oosterschelde.

Wat is er in Breezand en omgeving te doen?

Natuurlijk is Breezand de perfecte plek voor een strandvakantie. Als je een strandhuisje in Breezand huurt, ben je altijd op minder dan 1.000 meter van de zee. In Breezand is het, zoals in heel Zeeland, heerlijk wandelen en fietsen. Je vindt in Breezand nog rust en ruimte en bent in een uurtje met de fiets in Domburg of Zoutelande. Breezand ligt op korte afstand van Neeltje Jans en de waterwerken, een leerzame en educatieve ervaring. Ook voor de kinderen is dit een bijzonder ervaring. Voor watersporters zoals surfers is Breezand ideaal. Lekker surfen in het Veerse Meer of in de Noordzee.

Waar vind je zoveel mogelijkheden een watersportvakantie in Zeeland te vinden?