Veel zonuren in Zeeland

Waarom een strandvakantie Zeeland gunstig is.

Wie een strandvakantie in Nederland wil boeken, doet er goed aan te kijken naar het aantal zonuren. In 2017 was Zeeland de provincie in Nederland met de meeste zonuren. In het meetstation Vlissingen bleek dat in 2017 meer zonuren had dan elders in Nederland. Ook andere jaren is Zeeland vrij zonzeker. Een reden om voor een strandvakantie in Nederland een vakantiehuis Zeeland te boeken.

Aantal zonuren in Zeeland.

Wil je weten wat de gemiddelde zonuren in Zeeland in bijvoorbeeld juni, juli of augustus zijn? Kijk dan eens op de website klimaatinfo/zeeland.

Vakantiehuis Zeeland of strandhuisje Zeeland huren?

Wie een strandvakantie in Zeeland wil boeken, kan een vakantiehuisje huren of gaan voor een strandhuisje. Een strandhuisje staat meestal aan de rand van de duinen en op het strand en je hebt meestal zeezicht. Je loopt als het ware vanuit je strandhuisje zo het strand op en de zee in. Voor diegenen die een luxe strandvakantie willen boeken, is een strandhuisje minder geschikt. Voor een luxe vakantie Zeeland kan je beter een hotel boeken of een luxe vakantiewoning. Een 2 persoons strandhuisje in Zeeland is ook ideaal voor een romantische vakantie. Samen genieten van het strand, de zee en de zonsondergang. Romantischer kan het haast niet. Laat de zon in Zeeland maar schijnen.