Westenschouwen, parel van Schouwen-Duiveland

Westenschouwen, prachtig vakantieoord op Schouwen-Duiveland.

Wie een vakantie aan de kust van Zeeland zoekt en ook nog eens van bossen, ruimte en rust houdt, moet zich zeker eens gaan oriƫnteren op een vakantie in Westenschouwen.
Westerschouwe heeft brede en schone stranden, prachtige duinen en de boswachterij Westenschouwen is een uniek bos met vele wandelroutes, ook langs de duinen, de zogenaamde meeuwenroute. De natuur van Westenschouwen is uniek en trekt jaarlijks vele mensen voor een vakantie Schouwen-Duiveland. Je vindt in Westenschouwe de mooiste vakantiehuizen van Zeeland, campings en hotels. Kortom, als je een mooie plaats op Schouwen-Duivenland zoekt voor een vakantie in de natuur en aan de Zeeuwse Kust is het huren van een vakantiehuis op Westenschouwe een goede keuze. De kans is groot dat je op Westenschouwen herten tegenkomt, de uitgestrekte bossen herbergen veel unieke dieren waaronder damherten.

Burgh-Haamstede, ligt op enkele kilometers van Westenschouwe.

De bekende badplaats Burgh-Haamstede ligt op enkele kilometers van Westenschouwen en ook daar is de natuur op zijn mooist. Ook in Burgh-Haamstede vind je bossen, duinen en prachtige natuurgebieden. Je vindt ook hotels en bed and breakfast in deze omgeving. Westenschouwen en Burgh-Haamstede 2 parels van Schouwen-Duiveland. Voor die mensen die een natuur of wandelvakantie in Zeeland willen boeken, een uitstekende keuze.