Beach Resort Nieuwvliet-Bad V4A Luxe – Nederland – Zeeland – 4 personen

314,00

Villa 4 personen in Beach Resort Nieuwvliet-Bad V4A Luxe
Deze vrijstaande villa in Nieuwvliet-Bad is geschikt voor 4 personen. Met infraroodsauna. Ligging op vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeland. Via de hal bereikt u de woonkamer met smart-tv. Aangrenzend bevindt zich de eethoek en de open keuken met Nespresso apparaat en een vaatwasser. Op de etage bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met een televisie. Daarnaast zijn er boven twee badkamers, waarvan een met een infraroodsauna. Ook is er een tuin met terras en tuinmeubilair. Een prachtige 4 persoons villa.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: RP560721 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

Villa 4 personen in Beach Resort Nieuwvliet-Bad V4A Luxe
Deze vrijstaande villa in Nieuwvliet-Bad is geschikt voor 4 personen. Met infraroodsauna. Ligging op vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeland.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad V4A Luxe terras

Via de hal bereikt u de woonkamer met smart-tv. Aangrenzend bevindt zich de eethoek en de open keuken is onder andere voorzien van een Nespresso apparaat en een vaatwasser. In de hal is een apart toilet. Op de etage bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met een televisie.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad V4A Luxe keuken

Daarnaast zijn er boven twee badkamers, waarvan een met een infraroodsauna. Ook is er een tuin met terras en tuinmeubilair en kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot.nl

Extra informatie

Regio

,

Plaats

,

Personen

, , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

,

Badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark