Bos en Duin Comfort 4K – Nederland – Zeeland – 4 personen

295,00

Vakantiehuis 4 personen in Oostkapelle.
Bos en Duin. In totaal 3 slaapkamers. Deze geschakelde bungalow in Oostkapelle is geschikt voor 4 volwassen en 1 baby. Beneden vindt u de woonkamer met eethoek en een open keuken met vaatwasser en filter koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en een apart toilet. Boven zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met een kinderbedje. Deze Roompot vakantiewoning in Zeeland beschikt over een omheinde tuin met een terras en tuinmeubilair. U maakt gratis gebruik van wifi. De woning is kindvriendelijk ingericht met o.a. een kinderstoel, kinderbad en boven een traphekje. Ook staat er een bolderwagen voor u klaar.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: RP561427 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Vakantiehuis 4 personen in Oostkapelle.
In totaal 3 slaapkamers. Deze geschakelde bungalow in Oostkapelle is geschikt voor 4 volwassen en 1 baby. Beneden vindt u de woonkamer met eethoek en een open keuken met vaatwasser en filter koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en een apart toilet. Boven zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met een kinderbedje. Deze Roompot vakantiewoning in Zeeland beschikt over een omheinde tuin met een terras en tuinmeubilair. U maakt gratis gebruik van wifi. De woning is kindvriendelijk ingericht met o.a. een kinderstoel, kinderbad en boven een traphekje. Ook staat er een bolderwagen voor u klaar.
Ook is er een 6 persoons vakantiehuis bij vakantiepark Bos en Duin te huur.

Bos en Duin Comfort 4K terras met overkapping

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot.nl

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Personen

, ,

Huisdieren

Slaapkamers

, ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark