Groot Hof ter Zand – Nederland – Zeeland – 24 personen

2.769,00

Dit 24 persoons vakantiehuis Zeeland ligt aan de rand van het dorpje Zuidzande. Zuid-Zande ligt in Zeeuws-Vlaanderen. Dit grote vakantiehuis voor 20 tot 24 personen in Zeeland, bestaat uit een gerenoveerd hoofdgebouw en een bijgebouw met 4 slaapkamers, kinderkamer en 2 badkamers. Het is een sfeervol vakantiehuis voor een grote groep. Op de begane grond is een grote slaapkamer annex badkamer. Boven bevinden zich 5 slaapkamers en 3 badkamers. In totaal kunnen er 20 tot 24 gasten verblijven: gezinnen, vrienden en families zijn allemaal van harte welkom!

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL-7665 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

Vakantiehuis Zeeland 24 personen.
Dit 24 persoons vakantiehuis Zeeland ligt aan de rand van het dorpje Zuidzande. Zuid-Zande ligt in Zeeuws-Vlaanderen. Dit grote vakantiehuis voor 20 tot 24 personen in Zeeland, bestaat uit een gerenoveerd hoofdgebouw en een bijgebouw met 4 slaapkamers, kinderkamer en 2 badkamers. Op de begane grond is een grote slaapkamer annex badkamer. Boven bevinden zich 5 slaapkamers en 3 badkamers. In totaal kunnen er 24 gasten verblijven: gezinnen, vrienden en families zijn allemaal van harte welkom!

Groot Hof ter Zand woonkamer

5 kilometer van Cadzand-Bad
Vanaf het vakantiehuis ben je slechts 5 km van Cadzand en Cadzand-Bad verwijderd. Op 15 km ligt het bruisende Knokke. Je kunt mooie fiets- en wandeltochten maken in de omgeving. Leuk voor de kinderen is de Toversluis in Sluis. Er is een groot terras aanwezig met diverse speelattributen voor de kinderen. Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Groot Hof ter Zand tuin terras

Dit 24 persoons vakantiehuis is ideaal voor een familieweekend Zeeland.
Hier vind je meer vakantiehuizen Zeeland voor groepen vanaf 24 personen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Plaats

Personen

, , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,