Het Karreveld – Nederland – Zeeland – 6 personen

422,00

Kindvriendelijk vakantiehuis 6 personen Zeeland.
Dat is fijn. Een 6 persoons vakantiehuis Zeeland welke super kindvriendelijk is!

Wat heeft dit vakantiehuis te bieden?
Dit gezellige vakantiehuis ligt in de polder tussen Brouwershaven en Zonnemaire, direct aan de Grevelingen met een strandje op 50 m afstand. Het huis is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers. Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten op de camping, zoals de speeltuintjes, trampoline, recreatieruimte en de huur van skelters. De accommodatie is ideaal voor families

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL-6510 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Kindvriendelijk vakantiehuis 6 personen Zeeland.
Dat is fijn. Een 6 persoons vakantiehuis Zeeland welke super kindvriendelijk is!

Wat heeft dit vakantiehuis te bieden?
Dit gezellige vakantiehuis ligt in de polder tussen Brouwershaven en Zonnemaire, direct aan de Grevelingen met een strandje op 50 m afstand. Het huis is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers.

Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten op de camping, zoals de speeltuintjes, trampoline, recreatieruimte en de huur van skelters. De accommodatie is ideaal voor families. Het huis ligt vlak bij de kust en dus ideaal voor strandwandelingen. Naast mooie strandwandelingen kun je ook leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Zierikzee of Brouwershaven. Dit vakantiehuis in Zeeland is van alle gemakken voorzien. In de tuin rondom het huis heb je veel privacy en een prachtig uitzicht over de polder. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 25 jaar.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vakantiezeeland.com

Extra informatie

Plaats

Personen

, , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,