Kustpark Klein Poelland KB6 – Nederland – Zeeland – 6 personen

162,00

Vrijstaande bungalow met hond op Kustpark Klein Poelland KB6.
Op zoek naar een 6 persoons bungalow met hond Zeeland? Voor een vakantie met hond aan de Zeeuwse kust? Deze vrijstaande bungalow met hond op Kustpark Klein Poelland is geschikt voor 6 personen. Op de begane grond is er een woongedeelte, een eethoek en een open keuken met een koel-vriescombinatie en koffiezetapparaat. Daarnaast een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en apart toilet. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: RP552012 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vrijstaande bungalow met hond op Kustpark Klein Poelland KB6.
Op zoek naar een 6 persoons bungalow met hond Zeeland? Voor een vakantie met hond aan de Zeeuwse kust?

Kustpark Klein Poelland KB6 woonkamer

Deze vrijstaande bungalow met hond op Kustpark Klein Poelland is geschikt voor 6 personen. Op de begane grond is er een woongedeelte, een eethoek en een open keuken met een koel-vriescombinatie en koffiezetapparaat.

Kustpark Klein Poelland KB6 keuken

Ook vindt u op de begane grond een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers met in elk 2 eenpersoonsbedden. Deze 6 persoons bungalow met hond Zeeland heeft een eigen tuin met meubilair. Gratis Wifi.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot.nl

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Personen

, , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,