Vakantiehuis ZE990 – Nederland – Zeeland – 4 personen

229,20

4 persoons vakantiehuis Domburg, particulier.
Faciliteiten: omheinde tuin, terras, tuin, wifi.
Dit particuliere vakantiehuis Zeeland voor 3 of 4 personen in Domburg is zeer gunstig gelegen. 3 slaapkamers en géén huisdieren toegestaan. Dit knusse vier persoons vakantiehuisje ligt dicht tegen het centrum van Domburg aan. Het ligt in een recreatiegebied onder aan de Zeeuwse duinen, de omgeving is rustig, maar binnen drie minuten sta je in de levendige winkelstraat maar ook op het zonnige strand. Rondom het vakantiehuis is een tuin met een heerlijk terras waar u al vroeg in het jaar van de zon kunt genieten.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HH8287 Categorieën: , ,

Beschrijving

4 persoons vakantiehuis Domburg, particulier.
Dit particuliere vakantiehuis voor 3 of 4 personen in Domburg is zeer gunstig gelegen. 3 slaapkamers en géén huisdieren toegestaan.

Vakantiehuis ZE990 omheinde tuin

Dit mooie en knusse vierpersoons vakantiehuisje ligt dicht tegen het centrum van Domburg aan. Het ligt in een recreatiegebied onder aan de Zeeuwse duinen, de omgeving is rustig, maar binnen drie minuten sta je in de levendige winkelstraat maar ook op het zonnige strand. Rondom het vakantiehuis is een tuin met een heerlijk terras waar u al vroeg in het jaar van de zon kunt genieten. Domburg is een sfeervol dorp waar het een jaarrond genieten is. Breng een bezoek aan de Deltawerken en het voormalige werkeiland Neeltje Jans. Fietsen, wandelen, strand, zwemmen en genieten zijn hier de sleutelwoorden voor een fijne vakantie!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Personen

, , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, ,

Badkamers

Faciliteiten

, , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,