Nieuwe vakantieparken in Kamperland

Kamperland, parel aan de Zeeuwse Kust.

In Kamperland, de grootste plaats op het eiland Noord-Beveland in Zeeland worden meerdere nieuwe vakantieparken gebouwd. Zowel vakantieparken voor een vakantie met het gezin als luxe vakantieparken met villa’s en eigen aanlegsteiger. Waarom een huisje in Kamperland huren? Wat maakt Kamperland zo aantrekkelijk om te investeren in nieuwe vakantieparken aan de Zeeuwse Kust?

Kamperland is omgeven door een mooie kust.

Eén van de redenen waarom er steeds meer vakantieparken in Kamperland gebouwd worden is de ligging aan de Zeeuwse Kust. Kamperland ligt aan de NoordZee, het Veerse Meer en de Oosterschelde. Daarnaast heeft Kamperland brede en schone stranden en is al meerdere keren de blauwe vlag aan De Banjaard, schoonste strand Zeeland uitgedeeld.

Kamperland heeft veel winkelvoorzieningen en restaurants.

nergens anders op Noord-Beveland vind je zulke goede winkelvoorzieningen en restaurants als in Kamperland. Met een grote Aldi en Albert Heijn zijn alle dagelijkse boodschappen altijd voorhanden. Uit eten kan je in meer dan 10 restaurants, ook aan de Zeeuwse Kust. En in welk vakantiepark Kamperland je ook verblijft, het is nooit ver van de kust, restaurants en winkels. Het huren van een vakantiehuis in Kamperland is altijd raak!

Roompot vakantieparken op Kamperland.

Roompot exploiteert meerdere vakantieparken op Kamperland en is volop bezig met de bouw van nieuwe parken. Of je nu een goedkoop vakantiehuisje op een Roompot Vakantiepark wilt huren of een luxe watervilla aan het Veerse Meer of de Noordzee, een Roompot Vakantiepark biedt altijd waar voor zijn geld. Ook voor een vakantie met de hond op Kamperland.