Rolstoel vakantie in Zeeland

Een rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Zeeland zoeken?

Afhankelijk van een rolstoel en op zoek naar een rolstoelvriendelijke vakantiewoning Zeeland? Er zijn in Zeeland aardig wat mogelijkheden voor een rolstoelvakantie.
Een rolstoelvriendelijke bungalow of vakantiewoning is een accommodatie die drempelvrij is of zo minimaal mogelijke obstakels heeft. Je kunt je in zo een vakantiehuis Zeeland ook met een rolstoel zo vrij mogelijk bewegen en ook de tuin of terras zijn zo rolstoelvriendelijk mogelijk. Vind hier een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Zeeland.

Rolstoelvriendelijke vakantiewoning,minimaal één slaapkamer op de benedenverdieping.

Tenzij er een lift in het vakantiehuis zit, is het noodzakelijk voor de rolstoelgebruiker dat er één ruime en drempelloze slaapkamer op de benedenverdieping van het vakantiehuis zit. Deze moet uiteraard ook zonder drempels zijn en vrij toegankelijk. Rond het bed moet ook ruimte zijn voor de rolstoel. Een gelijkvloerse vakantiebungalow, dus zonder 1e, 2e of 3e verdieping is nog beter want dan is de keuken, woonkamer en dergelijke ook goed bereikbaar voor de persoon met een fysieke beperking.

2, 4 of 6 persoons rolstoelvriendelijk vakantiehuis Zeeland huren?

Het is mogelijk aan aangepast en rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Zeeland te huren welke geschikt is voor 2, 3, 4, 5, 6 of 7 personen maar een zijn ook groepsverblijven in Zeeland te huur voor een rolstoel vakantie. Zo is er in Ellemeet een 30 persoons groepsverblijf te huur welke rolstoelgeschikt is terwijl er in Burgh Haamstede een aangepaste groepsaccommodatie voor 30 tot 36 personen te huur is. Deze rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie in Burgh-Haamstede is ook geschikt voor een familieweekend met kinderen,. Een sjoelbak, schommel, tafeltennistafel en spelletjes zijn aanwezig. Ideaal voor een rolstoelvakantie met een groep. Dit grote vakantiehuis heeft ook een jacuzzi. Zie hier meer vakantiehuizen met jacuzzi.

Vakantieparken Zeeland geschikt voor een rolstoelvakantie.

Er zijn meerdere vakantieparken in Zeeland met een aanbod accommodaties die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Zo heeft Roompot Vakantiepark Cadzand Bad Noordzee Residence een aantal vrijstaande vakantievilla’s te huur welke geschikt zijn voor een verblijf met rolstoel.

Deze luxe mindervaliden villa’s in Zeeland zijn geschikt voor 6 tot 8 personen en hebben een privé sauna. De aangepaste slaapkamer voor de rolstoelgebruiker is op de benedenverdieping en de badkamer zit direct aan de slaapkamer. Een ideaal rolstoelvriendelijke vakantiebungalow met privé sauna in het mooie Cadzand Bad.
Zoek hier of een rolstoelvriendelijke bungalow op vakantiepark Noordzee Residence beschikbaar is.