Vakantiehuis 10 personen Zeeland met 5 of 6 slaapkamers.

Waar in Zeeland kan je een 10 persoons vakantiehuis huren?

Als je op zoek bent naar een 10 persoons vakantiehuis Zeeland met 5 of nog liever 6 slaapkamers dan is de keuze niet zo heel ruim. In tegenstelling tot een vakantiehuis voor tien personen met 3 of 4 slaapkamers zijn vakantiehuizen in de categorie 10 tot 12 personen met minimaal 5 slaapkamers schaars. Maar ze zijn er wel. hieronder een aantal voorbeelden van grote 10 persoons vakantiehuizen Zeeland met minimaal 5 goede slaapkamers. Het is overigens ook mogelijk een 10 persoons vakantiewoning in Zeeland met 6, 7 of 8 slaapkamers te huren.

Hier 10 persoons vakantiehuizen Zeeland met minimaal 5 slaapkamers.

Zoek hier een vakantiehuis Zeeland voor minimaal 10 personen en 6 slaapkamers.

10 persoons vakantiehuis Zeeland met 7 slaapkamers boeken.

Het zijn er niet veel maar het is mogelijk een groot vakantiehuis in Zeeland te huren welke geschikt is voor een groep van minimaal 10 a 11 personen en over 7 slaapkamers beschikt. Ideaal als je wilt overnachten met optimale privacy en lekker als je bijvoorbeeld een weekendje op stap bent met vrienden of familie. Een van de vakantiehuizen die wij voor een dergelijk familieweekend of vriendenweekend in Zeeland aanbevelen is Vakantiehuis “In de Boogerd” in Burgh-Haamstede ( vlak bij Renesse ). Dit vrijstaande 12 persoons vakantiehuis is ruim genoeg voor 10 personen en heeft de beschikking over 7 slaapkamers. Daarnaast heeft dit 10 tot 12 persoons vakantiehuis in Burgh-Haamstede een aantal extra’s. In het huis bevindt zich een tafeltennistafel, sjoelbak en tafelvoetbalspel en in de grote tuin kan heerlijk door de kinderen gespeeld worden. Wat een extra voordeel is dat er een stacaravan bij de vakantiewoning hoort waar één persoon kan slapen. Deze grote vakantiewoning in Burgh Haamstede ligt op een vakantiepark en beschikt naast de 7 slaapkamers over 2 badkamers.
Hier vind je deze 10-12 persoons vakantiewoning met 7 slaapkamers in Burg-Haamstede.

Hier vind je meer 10-12 persoons vakantiehuizen.

10 persoons vakantiehuis Zeeland met 6 slaapkamers en gebruik zwembad huren.

Het is ook mogelijk een vakantiehuis of vakantievilla voor 10, 11 of 12 personen in Zeeland met 5, 6 of 7 slaapkamers en gebruik zwembad te boeken. Het betreft geen vakantiehuizen met privé zwembad maar met een gedeeld zwembad. Zo kan je luxe vakantiehuizen op vakantiepark De Banjaard in Kamperland huren die geschikt zijn voor groepen van maximaal 16 personen en waarbij je gebruik kunt maken van het zwembad. Op vakantiepark De Banjaard in Kamperland zijn ook grote vakantiehuizen voor 8 en 10 personen te huur. Feitelijk zijn het luxe vakantievilla’s. Enkele van de vakantievilla’s op vakantiepark De Banjaard hebben een privé sauna. Het vakantiehuis voor 16 personen op vakantiepark De Banjaard heeft maar liefst 8 slaapkamers. Als je dit luxe vakantiehuis aan de Noordzee met 10 personen huurt heeft dus bijna iedereen een eigen slaapkamer.

Hier is dit 16 persoons vakantiehuis met 8 slaapkamers in Kamperland.