Vakantie in Nieuwvliet-Bad

Alles over je vakantie in Nieuwvliet-Bad

Ben jij van plan een vakantiehuis Zeeland te boeken en te verblijven in een rustige omgeving? Een vakantie in Nieuwvliet-Bad biedt je alle mogelijkheden.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Beach Resort Nieuwvliet-Bad.

Indien je een vakantie in Nieuwvliet-Bad wilt boeken, kan je een particulier vakantiehuis Zeeland huren maar je kunt ook gaan voor een luxe vakantiehuis Zeeland op het unieke vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Dit luxe vakantiepark met binnenzwembad in Zeeland is uniek te noemen. Je kunt er een vakantiehuis Zeeland voor 2 tot wel 16 personen huren. Bijzondere, bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad kan je ook een Tiny House huren. Aantrekkelijk als je bijvoorbeeld in je eentje een vakantie Zeeland wilt boeken. Daarnaast is het mogelijk een vakantiehuis Zeeland met sauna op dit Roompot park te huren.


heerlijke huisjes aan zee banner

Meer vakantiehuizen 16 personen Zeeland

Wil je het grote vakantiehuis voor 16 personen op vakantiepark Nieuwvliet-Bad huren maar is deze in de door jullie gewenste periode al bezet? Gelukkig zijn er meer grote vakantiehuizen Zeeland voor 16 personen te huur. Je kunt een vakantiehuis Zeeland 16 personen onder andere huren in Noordzee Résidence Cadzand-Bad

In welk gebied van Zeeland vind je Nieuwvliet-Bad

Waarschijnlijk had jij niet eerder van Nieuwvliet-Bad gehoord en dat is ook helemaal niet zo gek. Het is niet gelijk een plaats, waaraan je denkt tijdens het plannen van je vakantie. Nieuwvliet-Bad is namelijk een klein dorpje dat ligt in de regio Zeeuws-Vlaanderen, maar ligt in de gemeente Sluis. Het is eigenlijk een verzamelnaam, omdat er veel campings, recreatieparken en bungalowparken in de buurt zijn, maar ook omdat het nabij de kust Nieuwvliet ligt. Het dorp telt niet heel veel inwoners, want het zijn er ongeveer 400. Dit maakt het trouwens nog niet het allerkleinste dorp van Zeeland.

zeehond op wad Zeeland

Nieuwvliet-Bad heeft mooie omliggende plaatsen

Als je op vakantie in Nieuwvliet-Bad gaat, wil jij waarschijnlijk net als vele andere toeristen er graag een dagje op uit. Maar wat ligt er nu in de buurt van Nieuwvliet-Bad? Er zijn verschillende omliggende plekken, waar je een leuk dagje uit van kunt maken. Je kunt denken aan de bruisende stad Antwerpen of juist het prachtige Breskens. Je kunt er veel mooie dingen bekijken of gewoon een middagje winkelen. Bezoek jij graag een monument of een historische plek, dan valt er echt het één en ander te gaan bekijken. Vervelen tijdens je vakantie Zeeuws-Vlaanderen is niet nodig als je een klein beetje actie wilt.

Een mooi verblijf bij Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Een vakantie in Nieuwvliet-Bad boeken en op een Dormio vakantiepark in Zeeland verblijven? Dat kan ook. Mocht je denken dat je moeite moet doen voor het vinden van een Dormio vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen, dat is echter niet nodig. Je kunt namelijk ook een vakantiehuis Zeeland huren bij Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Dit park is een paar jaar geleden helemaal gerenoveerd. Het park geeft een bijzondere indruk, waarbij alles heel erg modieus is aangekleed. Ben jij niet zo van het zwemmen in de zee dan kun je op dit vakantiepark van Dormio een heerlijke duik nemen in het zwembad. Je kunt ook lekker glijden van de glijbaan, hierdoor biedt het vakantiepark ook mogelijkheden voor de wat jongere kinderen.

Binnen- en buitenactiviteiten

Op dit vakantiepark van Dormio in Nieuwvliet-Bad worden binnen- en buiten activiteiten georganiseerd, hierdoor heb je ook op een regenachtige dag mooie mogelijkheden. Mede door deze georganiseerde activiteiten, is dit park een ideale locatie voor een eenoudervakantie Nederland

roompot zeeland banner

Welke vakantiehuizen te huur op Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad?

Je kunt een vakantiehuis Nieuwvliet-Bad voor 2, 4, 6, 8, 10 of 12 personen te huur op dit Dormio Strandpark. Maar er zijn ook vakantiehuizen voor groepen te huur. Zo kan je op dit park een vakantiehuis Zeeland voor 22 personen huren. Ideaal voor een vrienden- of familieweekend.

Het centrum

Nieuwvliet-Bad zelf kent niet een heel groot centrum, wel de nodige winkeltjes en je kunt op verschillende locaties een hapje en een drankje doen. Je kunt er wel een aantal leuke dingen zien, zo is het mogelijk naar het kampjes boulevard te gaan. Leuk om eens te kijken op een boeddhistische tempel. Je kunt ook een bezoekje brengen aan het nabijgelegen museum, hierdoor zou je eigenlijk kunnen zeggen dat je het dorp niet eens uit hoeft om van de vakantie te kunnen genieten.

tholen met paard en wagen

De natuur in Nieuwvliet-Bad

Ben je op vakantie in Nieuwvliet-Bad dan word je omringd door de mooie natuur. Het huren van een fiets voor de fietsroutes of gewoon lekker wandelen mag zeker niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Bedenk je, maar eens dat je een geweldige wandeling door het verdronken zwarte polder bos kunt wandelen en via de kust weer terug naar je vakantieverblijf kunt. Je kunt er genieten van de rust en de bosrijke omgeving. Overigens is de natuur op de Zeeuwse eilanden allemaal erg mooi, je kunt er veel vogels spotten en misschien zelfs wel fotograferen. Wist je dat je ook speciale routes kunt bewandelen, meer informatie kun je daarvoor vragen bij de aangewezen punten.

Cadzand Bad Duinen

De zee en om niet te vergeten het strand

Zoals velen van ons wel houden van een lekkere zeebries kun je ook in Nieuwvliet-Bad ook genieten van de wateren en om niet te vergeten het strand. Lekker poedelen bij het water, zeker als het lekker warm is. Een duik in het frisse water nemen kan ook lekker verfrissend zijn, maar ga dan vooral niet te ver het water in. Bij het strand heb je zelfs de mogelijkheid een hapje en een drankje te doen of gewoon even lekker borrelen bij het strandpaviljoen.

Vakantie in Nieuwvliet-Bad voor watersporters

Nieuwvliet-Bad ligt aan zee. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk op het water. Neem dus je surfplank mee en ga een lekker eindje surfen. Mocht je iets meer willen dan alleen surfen, dat kan ook. Het is dan wel handig een klein stukje verderop te gaan kijken, want daar liggen onwijs veel mogelijkheden op het gebied van watersporten. Je kunt er diverse havens langs de kust vinden, hierbij kun je onder andere denken aan de vissershaven. En, als laatste. Je kunt ook een vakantiehuis Nieuwvliet-Bad aan het water huren.

landal huisje aan de kust banner