Zomervakantie 2024

Voor de zomervakantie 2024 een vakantiehuis Zeeland huren.

Wie ervoor kiest om deze zomer zijn vakantie in Nederland te vieren en van zee, strand en duinen houdt, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden in het mooie Zeeland. Bijvoorbeeld bij Landal Zeeland of Roompot. Of je nu een 2 persoons huisje aan de Zeeuwse kust zoekt of een groot vakantiehuis Walcheren voor een familie- of vriendengroep, in Zeeland vind je jouw ideale vakantieverblijf aan zee. Dus ook voor groepen. Wist je dat de breedste en schoonste stranden van Nederland in Zeeland te vinden zijn, zoals het Banjaardstrand in Noord-Beveland. Ook in 2024 wordt er in Zeeland veel aandacht aan schone stranden besteed.

roompot zeeland banner


genieten met hond op strand zeeland

Zeeland zomervakantie 2024 met hond.

Wie een vakantie met hond in Nederland wil boeken, moet zeker eens naar de mogelijkheden in Zeeland kijken. Een vakantie aan zee met de hond is natuurlijk genieten en dat is precies wat het mooie aan een vakantie met hond Zeeland zo fijn is. In Zeeland zit je nooit ver van de Noordzee, de Oosterschelde of het Veerse Meer. Daar komt bij dat je in Zeeland de mooiste en leukste vakantieparken met hond aan zee vindt, Ook van de ketens Roompot en Summio Parcs. In deze parken met hond kan je met 2 huisdieren een vakantie aan de Nederlandse kust vieren.

bungalows aan zee banner


Met kinderen op vakantie in Zeeland

Een vakantie met de kids boeken is anders dan een 20 jaar geleden. Kinderen staan verder af van de natuur en groeien al op hele jonge leeftijd op met computers, laptops en iPhones. Het is anno 2024 dan ook extra belangrijk geworden om kinderen kennis te laten maken met de natuur, de zee en het leven op en onder water. Zeeland is de ideale provincie voor een educatieve vakantie met natuurbeleving. Eerder schreven we over Neeltje Jans, de Deltawerken en zeehonden safari’s . Huur daarom in 2024 een kinderbungalow bij Roompot of familie vakantiehuis Zeeland en laat kinderen genieten aan zee en in de natuur.


vakantiehuis zeeland met kind op strand

Senioren vakantie in Zeeland boeken.

Niet alleen families en kinderen kunnen in Zeeland van een “wereld vakantie” genieten. Senioren komen graag naar Zeeland omdat je daar nog rust en ruimte vindt. Daarnaast worden er regelmatig busreizen voor alleenstaande ouderen georganiseerd met bestemming Zeeland. Veere, Middelburg, Goes en Zierikzee zijn zéér gewilde steden in het kader van een bus groepsreis ouderen vakantie. Je vindt in deze steden honderden beschermde monumenten. Ook te combineren met een zeehonden safari of vaart op de Oosterschelde met een rondvaart boot.


uitwaaien op het strand

Vakantiehuis Cadzand-Bad of Cadzand huren

Zeeuws-Vlaanderen is met de plaatsen Cadzand-Bad, Cadzand, Breskens en Terneuzen zéér geliefd bij gezinnen uit Vlaanderen en West- en midden Nederland. Maar ook vanuit Limburg en Noord-Brabant wordt graag afgereisd naar deze fijne plaatsen in Zeeland. Als je een vakantiehuis in Cadzand-Bad wilt huren, is dat goedkoop mogelijk maar ook luxe. Ook is het mogelijk een vakantiehuis Cadzand-Bad aan het water en met aanlegsteiger te huren. Huur voor de zomervakantie 2024 bijvoorbeeld dit 6 persoons vakantiehuis Cadzand-Bad met eigen aanlegsteiger. Je vindt dit luxe vakantiehuis voor 4, 5 of 6 personen Cadzand-Bad op Noordzee Residence Cadzand-Bad waar je bijvoorbeeld ook een 10 persoons vakantiehuis Cadzand-Bad kunt huren.


Leuke activiteiten zomervakantie 2024 Zeeland

Ook in 2024 worden er weet tal van leuke activiteiten in Zeeland georganiseerd zoals het Concert At Sea nabij Brouwersdam. Dit concert aan zee wordt op 27, 28 en 29 juni 2024 gehouden. Voor diegenen die op 27, 28 en 29 juni 2024 een weekendje weg Nederland gepland hebben en van de zee en live muziek houden, een prima reden om naar Zeeland af te reizen. Het Concert At Sea in Zeeland is een unieke muziekervaring. Overigens is de Brouwersdam ook Zuid-Holland want deze verbindt de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Goeree-Overflakkee is Zuid-Holland, Schouwen-Duiveland is Zeeland. Overnachten zou je kunnen in bijvoorbeeld Bruinisse, Brouwershaven of Renesse.


landal huisje aan de kust banner