Ellemeet, unieke vakantieplek in Zeeland

Ellemeet, een prachtige plaats in Zeeland, Schouwen-Duivenland.

Ellemeet ligt in Zeeland en hoort bij de toeristische provincie Schouwen-Duivenland. Ellemeet is er geliefd bij groepen jongeren. Dat komt omdat Ellemeet een ideale surfplek is. Het strand van Ellemeet ligt vlak bij de Brouwersdam en de Noordzee waar je meer watersporten kunt verrichten. Ook veel Vlamingen en Duitsers komen in Ellemeet genieten van een watersport weekend. Ook de duiksport wordt graag in Ellemeet beoefend.

Een vakantiehuis huren in Ellemeet.

Op vakantiepark Klaverweide in Ellemeet zijn 4 en 6 persoons vakantiehuisjes te huur. Deze vakantiehuizen in Ellemeet hebben gratis wifi. Huisdieren zijn er niet toegestaan. Je kunt deze huisjes op vakantiepark Klaverweide ook huren voor een weekend. Dat is al mogelijk vanaf een dikke 200 euro. Het is dus ook een manier om een goedkoop vakantiehuisje in Zeeland te huren. Vind hier je vakantiehuis Ellemeet. Je kunt vanuit Ellemeet gemakkelijk een uitstapje naar Renesse maken.

In Renesse ( zie hieronder ) vind je overigens ook diverse vakantieparken. Dit zijn onder andere Roompot Vakantiepark Klein Poelland en Roompot Vakantiepark De Soeten Haert.
Informatie over vakantiehuizen en vakantieparken in Renesse vind je hier onder.

Vakantiehuis Ellemeet huren voor grote groep.

Er zijn in Zeeland weinig locaties waar je als grote groep een vakantiehuis kunt huren en al helemaal niet als je een groot vakantiehuis in Zeeland voor 20, 30, 40, 50, 60 of 70 personen zoekt. Op vakantiepark Klaverweide zien ze grote groepen jongeren graag komen en je kunt op dit vakantiepark aan de Brouwersdam en Noordzee een groot vakantiehuis c.q. groepsverblijf voor een grote groep huren. De grootste groepsaccommodatie is zelfs geschikt voor 70 personen. Indien je een goedkoop en groot vakantiehuis voor een groep in Zeeland zoekt, is dit een zeer geschikt groepsverblijf. Ook ideaal voor een schoolkamp in Zeeland.

Hier vind je het vakantiehuis 70 personen in Ellemeet.

Uitstapje naar Renesse maken.

Als je een vakantiehuis in Ellemeet hebt gehuurd en er een weekendje of dagje op uit wilt, is Renesse een geschikte locatie. Met name in de zomer worden er voor jongeren en jongvolwassenen vele activiteiten georganiseerd. Ook Middelburg en Zierikzee zijn een aanrader als het om een weekendje weg in Zeeland gaat.