Groepsaccommodatie Zeeland

Vind hier een unieke groepsaccommodatie Zeeland.

Wie een groepsaccommodatie Zeeland op basis van zelfvoorziening zoekt, vindt hier het meest uitgebreide aanbod. Of je nu een luxe groepsaccommodatie Zeeland zoekt voor 16, 18, 20, 22 of 24 personen of een grote groepsaccommodatie Zeeland voor een familieweekend, personeelsuitje, vriendengroep, zeilkamp of schoolkamp, je vindt deze hier.

Waar op letten als je een groepsaccommodatie Zeeland zoekt?

Er zijn 3 hoofdzaken die belangrijk zijn bij de keuze van je groepsaccommodatie Zeeland, het aantal personen die er kunnen overnachten, de faciliteiten en de omgeving. En daarnaast, als je een groepsaccommodatie Zeeland huur op basis van zelfvoorziening moet de keuken goed uitgerust zijn en bij voorkeur over een professioneel fornuis, hete lucht oven en afwasmachine beschikken.


wellnesshuisje met sauna in zeeland

Groepsaccommodaties Zeeland met sauna

Een luxe groepsaccommodatie Zeeland met sauna huren? Dat kan. Bij diverse particuliere groepsaccommodaties Zeeland kan je genieten van een infraroodsauna terwijl je ook op diverse parken met binnenzwembad Zeeland een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Zeeland met sauna kunt huren.

Rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie Zeeland huren

Een aantal grote vakantiehuizen en groepsverblijven in Zeeland zijn rolstoelvriendelijk. Dat houdt in dat ze met de rolstoel toegankelijk zijn en geen nodeloze drempels hebben. Daarnaast hebben enkele van deze vakantieverblijven aanpassingen voor mindervaliden. Vind hier méér aangepaste groepsaccommodaties Nederland.

groepsfoto op het strand Zeeland

Particuliere groepsaccommodatie Zeeland of op vakantiepark?

Dé vraag bij het kiezen van een accommodatie voor een groep in Zeeland is, moet je die huren op een vakantiepark aan de Zeeuwse Kust of rechtstreeks van een particulier? Het antwoord is heel divers en persoonlijk. Eén punt staat, een groepsaccommodatie Zeeland op een vakantiepark huren, betekent dat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten van het park. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden een luxe groepsaccommodatie Zeeland te huren bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Buitenhof Domburg of Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Let wel op deze vakantieparken aan zee in Zeeland kan je een groepsaccommodatie voor maximaal 16 á 18 personen huren. De uitzondering is Landal Nieuwvliet-Bad.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad aan het strand

Landal Nieuwvliet-Bad, groepsaccommodatie Zeeland 22 personen.

Bij Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad, Zeeuws-Vlaanderen, is een luxe groepsaccommodatie Zeeland te huur welke geschikt is voor een grote groep tot 22 personen. Nieuwvliet-Bad is een aantrekkelijke plaats om een familie vakantie te vieren. Deze groepsaccommodatie 22 personen Zeeland is van het type vakantieboerderij. Deze 22 persoons groepsaccommodatie heeft 11 slaapkamers en gasten kunnen gratis gebruik maken van het binnenzwembad van Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad.

Particuliere groepsaccommodatie Zeeland huren

Het aanbod particuliere groepsaccommodaties Zeeland is relatief groot. Toch is het niet eenvoudig om een particuliere groepsaccommodatie Zeeland voor meer dan 22 of 24 personen te vinden of luxe groepsaccommodatie Zeeland met privé zwembad. In de categorie particuliere groepsaccommodaties voor groepen groter dan 19 personen hebben wij een aantal aanraders, zie hieronder.

Groepsaccommodatie Westkapelle Zeeland, 20 personen

Op zoek naar een 18 of 20 persoons groepsaccommodatie Zeeland aan zee en op een unieke locatie? Deze 20 persoons groepsaccommodatie in Westkapelle ligt dicht bij strand en zee en in de buurt van Zoutelande, Domburg en Oostkapelle. Een perfecte locatie voor een weekendje Zeeland met vrienden of familie. Deze groepsaccommodatie 20 personen Zeeland heeft 7 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken en een wasmachine. Dat maakt het aantrekkelijk om er bijvoorbeeld een midweek of langer te met de hele familie verblijven.

Vakantiehuis ZE131 Westkapelle

Groepsaccommodatie Zeeland, Noordwelle, maximaal 25 personen

Deze grote groepsaccommodatie in Noordwelle ligt in de omgeving van Renesse en is geschikt voor vrienden- en familie groepen tot 25 personen. Een aanrader als je een particuliere groepsaccommodatie Zeeland zoekt in een omgeving waar van alles te doen is. Vlak bij Ellemeet en Burgh-Haamstede. Zeker ideaal voor vriendengroepen en families.

Groepsaccommodatie Grijpskerke 26 personen

Deze 26 persoons groepsaccommodatie in Grijpskerke is zeker ook een aanrader. Gelegen in de directe omgeving van Domburg, Oostkapelle, Westkapelle en Vrouwenpolder. Van alle gemakken voorzien. Een perfecte groepsaccommodatie Zeeland op een ideale locatie. Gelegen in Walcheren. Met 13 slaapkamers, 11 badkamer, een bioscoop en vele andere voorzieningen misschien wel de meest luxe groepsaccommodatie van Zeeland. Een grote groepsaccommodatie in Zeeland 30 personen die zijn gelijke niet kent.

Boerderij ZE042 Grijpskerke

Particuliere groepsaccommodatie Zeeland Wemeldinge 48 personen.

Ook deze grote groepsaccommodatie Zeeland Wemeldinge ligt niet op een vakantiepark. Zowel de locatie als faciliteiten zijn top. Deze grote groepsaccommodatie in Zuid-Beveland kan ook gehuurd worden voor groepen van bijvoorbeeld 30, 40 of 44 personen. Ook interessant in het kader van een bedrijfsuitje of bedrijfstraining want naast deze grote groepsaccommodatie Zeeland staat een gebouw met een capaciteit tot 30 personen welke geschikt is als vergader- en training locatie. Ook ideaal voor teambuilding Zeeland.

Groepsaccommodatie ZE229 Zeeland

Groepsaccomodaties Zeeland op vakantieparken met binnenzwembad

Er zijn in Zeeland geen particuliere groepsaccommodaties of grote vakantiehuizen met eigen binnenzwembad te huur. Als je een groepsaccommodatie of vakantiehuis grote groep Zeeland zoekt met binnenzwembad ben je aangewezen op een aantal vakantieparken.

Bij deze vakantieparken Zeeland met binnenzwembad kan je een groepsaccommodatie huren. Let op, die in Ellemeet is geschikt voor groepen tot 34 personen maar minder geschikt als luxe familie weekend accommodatie.

Grote groepsaccommodaties Zeeland

Indien je een grote groepsaccommodatie in Zeeland zoekt, kom je niet verder dan grote vakantieverblijven voor groepen tot en met 48 personen. Voor een groepsaccommodatie Nederland groter dan 48 personen, zal je elders in Nederland moeten kijken. Wat wellicht een goed idee is om een vakantieboerderij Nederland te huren. Vakantieboerderijen in Nederland zijn geschikt voor hele grote groepen, soms wel meer dan 100, 200 of 300 personen. Er zijn in Nederland ook luxe vakantieboerderijen te huur met privé sauna en zwembad.